- 31 Ağustos 2021
- 70.554
- 50.495
- 3.843
@Enis Savar hocam bu spacelere nasıl dayanıyorsun ya , Tottenham'ın adını doğru telafuz edebilen olmadı 2 saattir arkada açık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AEK'da 9 maci 400k euro'ya oynamis. Oradan fikir yuruttum tamamen tahmin.O paralara gelecekse alınmalı tabi, seviyorum öyle dosları
Efsane tipler geliyor ya su gibi alıyor valla@Enis Savar hocam bu spacelere nasıl dayanıyorsun ya , Tottenham'ın adını doğru telafuz edebilen olmadı 2 saattir arkada açık![]()
aynı şeyi Aspordaki dede söyledi avukatına yazdım 15 M EU istiyot sas. TR'ye ilgi yok diye falan filandaBilal yazar mertin menajeriyle yazışmış, mertin tr düşğncesi yok demiş. E biz niye sürekli görüşüyoruz o zaman anlamadım
bu kadar haber olduguna göre teklif,görüşmeler gercek.bilal yazar isine baksınBilal yazar mertin menajeriyle yazışmış, mertin tr düşğncesi yok demiş. E biz niye sürekli görüşüyoruz o zaman anlamadım
O zmaan belki de kaan için görüşüyoruz biz. Mert işi falan kolpaaynı şeyi Aspordaki dede söyledi avukatına yazdım 15 M EU istiyot sas. TR'ye ilgi yok diye falan filanda
ndombele için erden timur ŞPONSOR olacak - olmazsa cem uzana falan bağladılar muhabbeti - kapattım direkt hatta beynim yandıEfsane tipler geliyor ya su gibi alıyor valla)
%100Aslında Ertem kadar güvenilirliği olan kimse yok. Adamın dediği isimleri %99 siliyoruz listemizden. Çemberi daraltıyor bizim için![]()
ertem parodi hesap degil mi?Tier Ertem şeklinde yeni bir seviye olabilir
AEK'da 9 maci 400k euro'ya oynamis. Oradan fikir yuruttum tamamen tahmin.
sanmıyorum yav. bir şekilde yalanlanırdı - nevzat diyor o diyor bu diyor . tek demeyen Haluk.O zmaan belki de kaan için görüşüyoruz biz. Mert işi falan kolpa
Okan Buruk için %1 pay bırakmıştım ama %99,99 falan da olabilir
Net mi brut mu
Twitter hesabı var mı yok mu bilmiyorum da ekran başındayken de parodi gibi zatenertem parodi hesap degil mi?
alkolik gibi yani.