Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
4 buyuklerin hepsi transferde durdu. bir ödeme falan mı bekleniyor acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru. parodi hesap degil parodi insan demeliydim.Twitter hesabı var mı yok mu bilmiyorum da ekran başındayken de parodi gibi zaten![]()
Zenit'i kandirip bakin Sevilla 15 milyon teklif etti, siz 18 verin size satalim. Tamam derlerse bu kez Sevilla ya Zenit rakami 18'e cikardi 20 verin anlasalim. Isin sonunda 25'e kadar cikabilir
Kesinlikledogru. parodi hesap degil parodi insan demeliydim.
Devre arası Gladbach'a 8e salıyprlardı açıkçası ben gitti sanıyordum.
Şimdi Angers küme düştü, Haziran 2023te oyuncu bedava, ucuza çözülür gibi geliyor bana.
Ben de biraz Gourcuff vibe'ı almıştım. Gourcuff özel bir yetenekti tabi ama pas sorununu çözer bu çocuk
Daha bugun bir adama 3m avro bonservis 60m TL maas bagladik4 buyuklerin hepsi transferde durdu. bir ödeme falan mı bekleniyor acaba?

daha bugün yaptık rtaş4 buyuklerin hepsi transferde durdu. bir ödeme falan mı bekleniyor acaba?
Hos olurGSC space için daha ne bekleniyor sorarım size
parayı veren düdüğü çalarSene basinda Fener ve Trabzon haril haril yerli sag bek ararken Mert'in menajeri cok net asla Turkiye dusunmuyoruz demisti. Basindan beri bana da imkansiz geliyor
Hadi TS bir tik olucu ve fakir ama Fener her turlu imkani zorlardi ve zorlamistir da.parayı veren düdüğü çalar
Forum icin tehlikeli bi mevzu.GSC space için daha ne bekleniyor sorarım size
@Oscar GörevlisiUstune tiklayacaksin
bu solbakken anlatılan kadar iyi mi acaba
tripic 2. solbakken 5.
zaten sagbekleri var.sangare ve samuelHadi TS bir tik olucu ve fakir ama Fener her turlu imkani zorlardi ve zorlamistir da.
Bizim de var. Omar ve Boey. Daha Sariyerli Mahmut ve Ali Turappp var tozu topragi yalatan.zaten sagbekleri var.sangare ve samuel
Norveç basınında Solbakken için yeni iddia bulamadım. En yakını Sportif Direktörün Roma iddialarını yalanlaması ama bunun üstüne Fabrizio ve İtalyan basını Roma iddialarına devam etmiş. Bedava almaya çalışıyorlar gibi duruyor.