Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.471
- 23.039
- 1.433
bu solbakken anlatılan kadar iyi mi acaba
tripic 2. solbakken 5.
Senin icin detayli inceledim. Son uc sezonda 2m+ bonservisle bu ligden cikan oyuncular:
- Botheim (7.5m, Krasnodar): Maca cikmamis bedelsiz kacacak savas cikmis diye
- Hauge (4.8m, Milan): 18 lig macinda 2 gol atmis, Milan hemen Frankfurt'a cakmis 14m'ye (oha), orada da 26 lig macinda 2 gol 2 asist
- P.Berg (4.5m, Lens): Sadece 2 maca 11 baslamis, birinde 90 dakika oynamis, onun disinda son 10 dakka falan girmis, sezon sonunda artik oyuna bile almamaya baslamislar
- I.Kone (4m, Lorient): Genelde yedekten girmesine ragmen 726 dakikada 5 gol 1 asist yapmis, 121 dakikada 1 gol katkisi fena degil
- Ceide (3.5m, Sassuolo): Bize de baya yazilmisti. Sadece 6 macta sans bulmus onlarda da totalde 49 dakika oynamis sakatligi falan da olmamasina ragmen.
- Askildsen (2.5m, Sampdoria): Ilk devre bol bol sans bulmus 19 macta forma giymis totalde, ama artik nasil kotu oynamissa ikinci devre sadece 2 macta oynamis.
- I.Coulibaly (2m, Sheffield Utd): Bize de yazilmisti 2m denklestiremedik rezalet. Bir de M.Cengiz de M.Cengiz diye kafa utuluyorlar simdi. Bu cocuk direkt Belcika liginde Beerschot'a kiralanmis orada iki sezon gecirmis. Totalde 42 maca cikmis, bel sakatligi gecirene kadar neredeyse banko oynamis sakatliktan donunce yedege donmus. 4 ay sakatmis ama.
- Gregersen (2m, Bordeaux): Bordeaux'nun durumu malum. 24 mac oynamis baya da 90 dakika oynamis cogu macta ama sezon sonuna kadro disi kalmis.
- Klaesson (2m, Leeds): Bu cocuk kaleci. Daha oynamamis rezerv liginde takiliyor.
- Junker (2m, Urawa Reds): Japonya'ya gitmis. 31 lig macinda 13 gol 2 asist. Hic fena degil demek ki Norvec ve Japonya ligleri denk. Gerci Norvec'te son sezonunda 25 macta 27 gol 11 asist yapmis.
- Zinckernagel (Bedelsiz, Watford): Bu adam bedelsiz ama cok istendi burada diye yazayim dedim. Norvec'te 28 macta 19 gol 24 asist yapan adam Watford'da Championship'te yarim devre banko oynayip 20 macta 1 gol 5 asist yapmis ki o Watford PL'ye cikti iyi takimdi yani. PL'de bunla olmaz diye Forest'a kiralamislar orada da banko oynamis 42 macta 6 gol 7 asist yapmis. Yine ust lige cikmis tebrikler. Olympiakos'a gidiyormus 2m'ye ama zaten Oly'nin sahibi Watford'in da sahibi diye biliyorum