Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho iyidir kötüdür bilemem ama video üzerinden gömmemek lazım. Aldığımızda yedlinin videosu dönüyordu forumda usain bolt gibi depar atıyordu gördük yedlini

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam iyi video üzerinden değerlendirmek baya yanlışta , Adam bütün takım yardırıyorken rakip ceza sahası girişinden kendini hiç zorlamadan dümdüz koşu atıyor , en son gol yenirken müdahaleye tenezzül dahi etmiyor.

Hal böyleyken beş milyonda saçmamak lazım

Aslında Marcao 17-18 M Euro kazanabileceğimiz bir oyuncu ama Sevilla o kadar verecek bir kulüp değil.

Luyindama'nın performansı baya kötüymüş ve takımı da küme düşmek üzere sanırm düşme hattıyla arada 2-3 puan falan var. Büyük ihtimalle almazlar.
Geçenlerde sofa reytingine bakmıştım baya kötü ahbab. Mbappe'yi kucaklayan adam ne hale geldi sakatlık yüzünden.

Beka beka
Fernando
Xeka
Scarpa

Ile biz bu ortasaha isini bitirecegiz

Icime doguyor
Digerleri hayal

Avrupa bile sunamiyoruz adamlara ah ft ahhhhh

Eger illa kalacaksa berkan kalmali
Sonradan oyuna girip takimi rahatlatabilir atletizmiyle

Cica ve taylan alicisi varsa hemen yollayacaksin

Cicanin yaptigi isi emirhanda yapar
Taylanin yaptigi isi ozgur baranda yapar

Berkanin verecegi sert dinamikligi daha altyapi topculari veremezb
Saydın dörtlüyü alarak ortasahayı bitirebileceksek ben tamamım iyi dörtlü

meşhur olan videosundaki hareketi 2016daki milli maçta yapmış. 09.2016

2018de 16mye betise gitmiş. betiste 135 maça çıkmış hala portekiz milli takımına çağrılıyor ama tw tayfaya göre bitik bastonla oynuyor

Son düzenleme:
Bu arada gerçekten Carvalho ya 4-5 milyon dökeceksek, Gueye ve Ndombele olmuyorsa Fernando çözelim 1’e daha iyi.

Cicaldau Avrupa’da Lazio ve Marsilya maçlarında iyi performans gösterdi, milli takım oyuncusu ve 25 yaşında olması nedeniyle Avrupa’da bir piyasası olduğunu ve satabileceğimizi düşünüyorum

Hocam iyi video üzerinden değerlendirmek baya yanlışta , Adam bütün takım yardırıyorken rakip ceza sahası girişinden kendini hiç zorlamadan dümdüz koşu atıyor , en son gol yenirken müdahaleye tenezzül dahi etmiyor.

Hal böyleyken beş milyonda saçmamak lazım
Dediğin şeyi sürekli yapıyorsa haklısın renktaş ama bu tarz videolar manipülatif oluyor. O gün kas ağrısı vardır vs bilemeyeceğimiz için söylüyorum bunu. Yoksa gamsız adamdan en çok biz çektik Galatasaray olarak.

Cicaldau Avrupa’da Lazio ve Marsilya maçlarında iyi performans gösterdi, milli takım oyuncusu ve 25 yaşında olması nedeniyle Avrupa’da bir piyasası olduğunu ve satabileceğimizi düşünüyorum
taraftar bu kadar yerin dibine sokarsa İtalya veya herhangibi ülke teklif yaptığında bu oyuncu zaten çok beğenmiyorsunuz diye en fazla 4M çıkar

Savunmamız iyiydi 13.olduk.Tüm parayı hücuma yatırmak mantıklı Denayer nelson a.kerim emin vs her türlü götürür.
13. olma sebebin takım kalitesinin 13. olması değildi bir çok etken vardı.

denayer nelsson a.kerim gibi stoper hattı da başkasında yok zaten.

Dediğin şeyi sürekli yapıyorsa haklısın renktaş ama bu tarz videolar manipülatif oluyor. O gün kas ağrısı vardır vs bilemeyeceğimiz için söylüyorum bunu. Yoksa gamsız adamdan en çok biz çektik Galatasaray olarak.

Yani aslında sakat sakat oynayan çok adam gördük koşamamasını anlarım ama yanından geçen adama da ceza sahasında şut çektirmemek için bir hamle yaparsın.

aynı şeyi taylan ya da berkan yapsa adamın sözleşmesini fes ediyorduk burada. Bu adam genç yetenek falan da değil ya da süperstar o yüzden tepkiler baya haklı bence

meşhur olan videosundaki hareketi 2016daki milli maçta yapmış. 09.2016

2018de 16mye betise gitmiş. betiste 135 maça çıkmış hala portekiz milli takımına çağrılıyor ama tw tayfaya göre bitik bastonla oynuyor

En iyi arkadasim portekizli. Mt da bunun isimini gördügü her zaman ana avrat sövüyor.
Kenan karaman style sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt