Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıtan Gün, Muslera ile yollarımızı ayıracağız dediği zamanki ortamı hayal ettim de tekrardan biz bu adamı imkanı yok kendi rızamızla gönderemeyiz. Yeni bir kaleci gelince en ufak hata yapınca Muslera diye mızmızlanmaya başlayacaklar. Tıpkı Fatih Terim baskısı yapıldığı gibi.
olması gereken 1 yıl uzatmaktı 2023 e kadar max 1.5 maaşa - sonra heralde artık uzatılmayıp basın toplantısı vs editlerle güle güle demekti - onu kabul etmeseydi ayrılınırdı gene. darılmaca gocunmaca olmadan - dediğin gibi yav gitsin yeter fln görüncede üzülüyorum adam 10+ senedir bizde yani.

kaldı ki AVL maçlarında gene gayet iyiydi bence.

cebe dokunmadan ayarlanmalıydı o. (son kontrat öncesinde zaten herkese torbayla maaş dağıtıldığından çok girmiyorum o kısma)

Carvalho’yu niye begenmiyorsunuz rtaşlarım

O g.tunu kaldiramadigi posyon yüzünden mi

Ilgilenmedigimiz adamlar icin haberler cikiyo hala,okanin aciklamalarini takan da yok😡

Türk var mı daha uygun? TR pasaportu olunca direk +1-2m ekleniyor olası bonservise

Umutu alırım forvete 8M cok para ulan. Mert'i bende begeniyorum ama 15-16a marcaoyu satip 8i merte gömmek cok sacma bi iş gibi geliyor bana. 3 yerli mevzusu bardakci 11e alindiysa cozulmus gibi duruyor ztn. Oyuncu degisikliginde sorun yasamamak icin 4 yerli oynatmak daha rahat tabi ama dedigim gibi Umutu forvete alirim.

O bolgeyi bu sezon Omar ve kalirsa Boey goturur. Antalya bunyamine ne kdr istiyor acaba. Kayserideki bekte olur.

Ilgilenmedigimiz adamlar icin haberler cikiyo hala,okanin aciklamalarini takan da yok😡
farkındayız sergy yav , iki yönlü aktif adam bizimde beklentimiz o - sinir bozuyor işte haberi yapılınca ,sırf Fenerbahçeyle adı geçtiği için yapıyorlar onuda - güya her masadayız teması varya

olması gereken 1 yıl uzatmaktı 2023 e kadar max 1.5 maaşa - sonra heralde artık uzatılmayıp basın toplantısı vs editlerle güle güle demekti - onu kabul etmeseydi ayrılınırdı gene. darılmaca gocunmaca olmadan - dediğin gibi yav gitsin yeter fln görüncede üzülüyorum adam 10+ senedir bizde yani.

kaldı ki AVL maçlarında gene gayet iyiydi bence.

cebe dokunmadan ayarlanmalıydı o. (son kontrat öncesinde zaten herkese torbayla maaş dağıtıldığından çok girmiyorum o kısma)
Muslera ile sözleşme uzatma Cengiz döneminde oldu diye hatırlıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carvalho'da, Luiz Gustavo serüveni görüyorum. İlk sene iyi sonraki senelerde batış şeklinde.

Bi bolgeye 8M harcayacaksak o bolge 6 numara olmalı. Dursun ve cenk gecen donemden gram ders almamislar demeyiz umarim.
abi bilmiyoruz ki medya ne kadar neyin farkında

marcao 7 ile başladı 15 + bonuslara geldi 10 gün bile olmadı muhabbeti ... işin aslını biz bilemeyiz , muhabirlerde bilemez bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt