- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Dede bi sus ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En fazla 8 saat uyuyorum iste.duzenim olursa.ama sonra tembellesiyor ve daha fazla uyumak istiyorum.o yuzden,7 saat yetiyorYetiyor mu 6
Ben 8 saat uyuyunca anca uykumu alabiliyorum
hadi ya ?? ben türk bayraklı falan Elmas dönemi başlarındaydı sanki diye kalmış allımda (yönetim farketmez meblağ ve süre yanlış sonuçta da)Muslera ile sözleşme uzatma Cengiz döneminde oldu diye hatırlıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaz günü gece vakti viskiyi fazla kaçırınca kıçlarından isim bile uydurabilirler ,ciddiye almamak lazımHaluk’ların dediği Brezilyalı kimdi acaba? Aklıma takıldı
Iyi bir insan. Gstvde de program yapiyordu gecen sezon ama transfer konusunda guvenilir mi takip etmedim o kadar@Alper Sahin’i tier 5’e ekleyebilir miyiz
Fekire çop cekilmesi 15dk surer gibi reisBetis Sevilla demisken bir Nebil Fekir macerasi beni azdirir
Gecen sene youtube’da futbol biz by alper diye bir kanal vardi o mu buIyi bir insan. Gstvde de program yapiyordu gecen sezon ama transfer konusunda guvenilir mi takip etmedim o kadar
hocam seni azdırmayan şey var mı diye nacizane bir soru sormak istedim.Betis Sevilla demisken bir Nebil Fekir macerasi beni azdirir
Defansif orta saha adamın defansif aksiyonlarda 45. sırada olması ne abi Muslera bile ilk 40'a girer