- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Parayi gomeceksen ebimbeye göm.genc,canavar gibi adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri'nin aldığı bir transfer için cezadan bahsediliyor ve kaldırmak için ciddi bir para ödemesinden söz ediliyordu hatta onun için Kayseri 3 milyon Euro'dan aşağı bırakmayacağını söyledi diyorlardı bu para verilmez Onur Bulut'a.
Torreira dışında içe sinen 6 no yok. Fernando'yu alıp geçelim. Brezilyalı 6 no ekolümüz devam etsin.
Ona razi oldum su anda resmen.3 ortasaha alacakmisiz.2 de 8 alip isimize bakalimTorreira dışında içe sinen 6 no yok. Fernando'yu alıp geçelim. Brezilyalı 6 no ekolümüz devam etsin.
Betis Sevilla demisken bir Nebil Fekir macerasi beni azdirir

yemedim...Can Merhaba,
en son nezaman Eti Sut Burger yedin?
fenerin önceliği değil bu adam ama arao aldılar hatta galibaCarvalho bence yem simdi 4.5 verdik fener bunun uzerine cikmali yoksa bu adam bize hayatta uymaz eger alirsak bu seneyide cope atariz 6 no transferi cok cok onemli
Murat Ünsal daha doğru bir değerlendirme yapacaktırAbülkerim'i Galatasaray'a gelmesi hususunda kafalamam hususunda görüşlerin neler ? @Sami Karakoç
Adamın oynadığı en dandik lig Portekiz hemde o.ligte kafa takımda oynamış. Herifi maksimum 3 maç izlemeyenler bir videoya bakarak gömüyor burada ömrünü Portekiz liginde hoca olarak geçiren adam.by moloz istiyor bu dahada garipBu Carvalho gelirse Taylan bundan formayı kapar.