Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
j. mario iyi topçu ama umarım olmaz. bizim taraftar ilk haftadan söver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri, Mendy ve Belhanda'ya ek belki de en komplesi Cyprien'di ama kaptan falan oldu değerini bir türlü bulamadı. Zamanında 4 m euroya alacakken almamıştık içimde yaradır.hala aklımda buraya koyduğun Wylan Cyprien ismi geliyor istemsiz.
Forvet rotasyonunda Umut Bozok dahil olacaktır ve Eren Aydın kampta gösterirse kendini . Eldekilerden kim kalır bilmem.
Solbakkende gelirse yalancı forvet gibi oyun oynayabilir belki
Roma ne alaka ?
okanın söylediklerine de uymuyor bu herif,ısrarla gündem yapıyolarşu william carvalho'yu bir tek ben mi beğenmiyorum yahu çok ağır değil mi pas verirken bile ağır çekimde veriyor.
Stockholm sendromu onlarinkiRoma ne alaka ?
Roma'yı bu sene kucağa alıp hoplattığı için istiyorlar bayağıdırRoma ne alaka ?
Admirim top kapan vs adam diyorsun ama Gueye defansif aksiyonlarda Fransa da ilk 100 oyuncu arasında değil diyorlar?Sonuncuyu tanımıyorum
Maddiyattan bağımsız Gueye
basim da abi, pesime @Mehmet Eroğlu var aninda BAN butonuna basiyor meyminetsiz, en ufak hatama kovalayip kero admine soyluyor ve banlatiyor.![]()
2'si de yedek kalmak istemez.Kerem bence de satılmalı ama Yunus kendini geliştirdi oynatmazsak diğer altyapı oyuncuları da burda kalmak istemez ki Yunus çok hak etti bu formayı..
Nasıl değil yav müthiş ön alan presi yapıyor o adam sadece ön alan baskısıyla kaç tane gol kazandırdığını gördüm takımına.Admirim top kapan vs adam diyorsun ama Gueye defansif aksiyonlarda Fransa da ilk 100 oyuncu arasında değil diyorlar?
JM i de Carvalhoyu da istemiyorum ya nedense. Git bari cyprien deneyinAli nacike göre ;
Muslera
Yerli.. Denayer.. Nels.. Pva
J.Mario.. Fernando.. Sanson
Solbakken.. Muriqi.. Kerem
Okan
Boey.. Yerli.. Abdul.. Kazım
Cica.. Taylan/Berkan .. Akbaba/Kılınç
Yunus/Morutan.. Mostafa/Umut.. Bay
Form durumuna göre ilk 11e yerli girer artık 1 tane
şu gs sözlükteki kaidei istisna mıdır ne halttır o,yine terimgiller ki bu terimgiller halukcular.onların tayfa yani hesabı yöneten sanırımvalla gün geçtikçe Spor Gecesi eid büdüsü var bu hesap arkasında diyorum.
isimler tutuyor ... paragözlük tutuyor... düşük seviye mizah tutuyor..
Hocam bana bildirimler gelmiyor uygulamada. Nasıl düzeltebilirim .Nasıl değil yav müthiş ön alan presi yapıyor o adam sadece ön alan baskısıyla kaç tane gol kazandırdığını gördüm takımına.
Bu sezon takip etmedim ama öyle düştüğünü de sanmıyorum.

yetişir yetişircarvalho avusturya kampına yetişir gibi gözüküyor