Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bana bildirimler gelmiyor uygulamada. Nasıl düzeltebilirim .
emoji106.png
Ön belleği silip tekrar yükleyebilirsin ama her zaman çözüm olmuyor.
sanılanın aksine ne idrissa gueye*[özellikle] ne de lucas torreira adam yiyen orta saha familyasından olmayan futbolculardır. ılgaz çınar'ın youtube kanalında verdiği istatistiklere baktığımız zaman idrissa gueye ligue1'de defansif aksiyonlar bakımından ilk 100'e girememiş. keza lucas torreira'da serie a'da ilk 200'e girememiş isimler. her ikisi de adam yiyen orta saha değil, deep lying playmakerözellikleri daha yüksek.

Entrynin yalancısıyım
Ben deep lying demem gueye için, verileri bilmiyorum ama bayağı temaslı oynuyor.

Psg'de top genelde kaldığı için veriler yanıltıcı olabilir de ilk 200 doğruysa saçma geldi.

oynuyor zaten bu herif oyunun 2 yonunu betiste yanında bir 6 daha oynadığı için carvalhonun savunma istatistikleri düşük.
geldiği yokki,kötüleyim.gelsin,överim.ispanya basınında haberde yok.gökhan dinç keli çok zor dedi transfer,olabilitesi baya düşük

-Mert Müldür olmuyorsa, bünyamin balcı'yı alalım bence,onur 28 yaşında baya gereksiz bir herif,ona 1 milyon euro bile gereksiz.

-Carvalho gelirse 8 numarada kullanabilirz hucum aksiyonları çok iyi, defansıf olarak kullanmak enayilik olur,yaratıcı özelliğini kullanabiliriz.

-Forvet rotasyonu çok önemli bence sadece Gomis kalmalı yanına 1 tane sağlam forvet ve Umut Bozok olabilir.4. Eren aydın.
5,5 istiyorlar

-Mert Müldür olmuyorsa, bünyamin balcı'yı alalım bence,onur 28 yaşında baya gereksiz bir herif,ona 1 milyon euro bile gereksiz.

-Carvalho gelirse 8 numarada kullanabilirz hucum aksiyonları çok iyi, defansıf olarak kullanmak enayilik olur,yaratıcı özelliğini kullanabiliriz.

-Forvet rotasyonu çok önemli bence sadece Gomis kalmalı yanına 1 tane sağlam forvet ve Umut Bozok olabilir.4. Eren aydın.
Bünyamin için 5 m euro istiyorlar

Şu an adı geçen orta sahalar içerisinde bana göre en kritik transfer Gueye gibi duruyor. O bölgeyi tartışılmayacak bir isimle kapatmamız lazım ki bence yıllardır hepimizin arayıp da bulamadığı Fernando'nun yerini tutabilecek bir adam. Abartı maliyetler olmayacaksa zorlamamız şart.

10 numara da hayati bu arada. Belki 8'den bile daha önemli.

Bu yil avrupa yok kerem daha ustunu goremez, 10-12 ne verirlerse satmamiz lazim yeri rahatca dolar. Tercihleri takim oyunu vs cok sikintili
belli ki keremi beğenmiyorsun ama bence kerem şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biri, üstelik 1 sezonda kat ettiği mesafeye bakarsak gelişime hala çok açık. avrupada fena değildik ama ligde 13.olan bir takım olmak piyasayı düşüren bir etken. seneye daha iyi teklifler gelebilir eğer ligde başarılı olursak

1. bu millet nasil nr stalkliyor
2. ben yazsam bloklarlar bunlar nasil cevap alabiliyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt