- 31 Ağustos 2021
- 70.536
- 50.481
- 3.843
Tier 3
bu adamın "metin oktay teissleri" ismini FT tesisleri diye değişmesini savunması Kemerburgaz için hiç hoş karşıladığım bir şey değildi...Rodop eyv dede kafası güzelde - bu adamı sevmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tier 3
Ön belleği silip tekrar yükleyebilirsin ama her zaman çözüm olmuyor.Hocam bana bildirimler gelmiyor uygulamada. Nasıl düzeltebilirim .![]()
Ben deep lying demem gueye için, verileri bilmiyorum ama bayağı temaslı oynuyor.sanılanın aksine ne idrissa gueye*[özellikle] ne de lucas torreira adam yiyen orta saha familyasından olmayan futbolculardır. ılgaz çınar'ın youtube kanalında verdiği istatistiklere baktığımız zaman idrissa gueye ligue1'de defansif aksiyonlar bakımından ilk 100'e girememiş. keza lucas torreira'da serie a'da ilk 200'e girememiş isimler. her ikisi de adam yiyen orta saha değil, deep lying playmakerözellikleri daha yüksek.
Entrynin yalancısıyım
geldiği yokki,kötüleyim.gelsin,överim.ispanya basınında haberde yok.gökhan dinç keli çok zor dedi transfer,olabilitesi baya düşükoynuyor zaten bu herif oyunun 2 yonunu betiste yanında bir 6 daha oynadığı için carvalhonun savunma istatistikleri düşük.
5,5 istiyorlar-Mert Müldür olmuyorsa, bünyamin balcı'yı alalım bence,onur 28 yaşında baya gereksiz bir herif,ona 1 milyon euro bile gereksiz.
-Carvalho gelirse 8 numarada kullanabilirz hucum aksiyonları çok iyi, defansıf olarak kullanmak enayilik olur,yaratıcı özelliğini kullanabiliriz.
-Forvet rotasyonu çok önemli bence sadece Gomis kalmalı yanına 1 tane sağlam forvet ve Umut Bozok olabilir.4. Eren aydın.
Bünyamin için 5 m euro istiyorlar-Mert Müldür olmuyorsa, bünyamin balcı'yı alalım bence,onur 28 yaşında baya gereksiz bir herif,ona 1 milyon euro bile gereksiz.
-Carvalho gelirse 8 numarada kullanabilirz hucum aksiyonları çok iyi, defansıf olarak kullanmak enayilik olur,yaratıcı özelliğini kullanabiliriz.
-Forvet rotasyonu çok önemli bence sadece Gomis kalmalı yanına 1 tane sağlam forvet ve Umut Bozok olabilir.4. Eren aydın.
avusturya kampında izleyeceğiz topçumuzu allah'ın izniyle inşallah amingeldiği yokki,kötüleyim.gelsin,överim.ispanya basınında haberde yok.gökhan dinç keli çok zor dedi transfer,olabilitesi baya düşük
Tam mert nerde diyecektim müldür yazmışsın adamın adını yazsana renktaş.Boey 3-4M
Marcao 16M
Kerem 15M
Cica 7M
Diagne 2-3M
Müldür - Nelsson - Kaan - PVA
——Ndombele —- Gueye——-
Yunus ——Talisca —- Onye
—————Muriqi—————
Onura 3 vermekten daha mantıklı olur, belki 4 gibi alırız.Bünyamin için 5 m euro istiyorlar
Bu sen değilsin Sergi onu alacağımıza Emirhan Kayar'ı rotasyona alalım daha doğru olur.o 3 yabancı ortasahaya ,1 de yerli ekleyelim bulabilirsek.hani hamza ve baranla rotasyonda yer alsın.burak ince olabilir
bosuna bekleme derim.hem 7.5 milyon hem o yıllık.gueyeyi alırız daha iyiavusturya kampında izleyeceğiz topçumuzu allah'ın izniyle inşallah amin
belli ki keremi beğenmiyorsun ama bence kerem şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biri, üstelik 1 sezonda kat ettiği mesafeye bakarsak gelişime hala çok açık. avrupada fena değildik ama ligde 13.olan bir takım olmak piyasayı düşüren bir etken. seneye daha iyi teklifler gelebilir eğer ligde başarılı olursakBu yil avrupa yok kerem daha ustunu goremez, 10-12 ne verirlerse satmamiz lazim yeri rahatca dolar. Tercihleri takim oyunu vs cok sikintili