Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belli ki keremi beğenmiyorsun ama bence kerem şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biri, üstelik 1 sezonda kat ettiği mesafeye bakarsak gelişime hala çok açık. avrupada fena değildik ama ligde 13.olan bir takım olmak piyasayı düşüren bir etken. seneye daha iyi teklifler gelebilir eğer ligde başarılı olursak
Yok begenmemek degil begeniyorum tabi ama eksikleri cok fazla, gayet de normal 2 yil oncesine kadar 4. Ligde oynayan bi adam icin

Mentali cok zayif hala 5 kisinin arasina daliyor messi olmadiginin farkina varamadi. Ucuza birakilmamali tabii ki ama 10 ustu teklife ben sahsim adina ok veririm

su adam carvalhodan iyi degilse bende bisey bilmiyorum .carvalho alıcak saga sola pas atıcak 3.5 milyon euro maas alıcak bu cocuk hem genc hemde dripling özelligi üst düzey

Carvalho
Fernando
Sanson
Mert
Solbakken
Forvet

Böyle transfer bitecek galiba, çok iyi👏👏👏

Birsey bildigi yok bunun ve dedenin. Yönetim yemliyor bunlari rahat calisabilmek icin ;D

de5ece654d59a289b2e099848a3ec058.png

Haksız değiller.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haksızlar. Kötü oynadıkları da sözleşme indiriyorlar mı yada Euro 2-3 kat artmak yerine azalsaydı Euro azaldı indirim yapalım derler miydi? Herkes kendi yaptığı sözleşmeden sorumlu zorla imzalanmıştır o sözleşmeler, profesyonellikse her anlamda profesyonellik. Kendi sözleşme uzatma zamanları geldiklerinde alırlar zammı hak ederlerse.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bünyamin balcılara falan çok çabuk düşmüşüz. Ona 1 milyon tl bile fazla

Bu kadar isimle görüşüyoruzda neden dış basından tek kelime duymuyoruz.

Var bir gariplik

En iyisi gidip CSGO oynamak, forum tazelemekten yoruldum surekli ayni haberler.

Aksam gireyim en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt