Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
formasını alıcam üstat allahın izniylebosuna bekleme derim.hem 7.5 milyon hem o yıllık.gueyeyi alırız daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
formasını alıcam üstat allahın izniylebosuna bekleme derim.hem 7.5 milyon hem o yıllık.gueyeyi alırız daha iyi
1. bu millet nasil nr stalkliyor
2. ben yazsam bloklarlar bunlar nasil cevap alabiliyorlar
ben gueyeyi bekliyorum,sana ALLAH SABIR VERSİN BROformasını alıcam üstat allahın izniyle

Hayirdir Rengobünyamin milli futbolcu kötü birşey yazmak istemiyorum hakkında bu yuzden ama allah uzak tutsun bizden
1. bu millet nasil nr stalkliyor
2. ben yazsam bloklarlar bunlar nasil cevap alabiliyorlar

kötü topçu reisHayirdir Rengo
Yok begenmemek degil begeniyorum tabi ama eksikleri cok fazla, gayet de normal 2 yil oncesine kadar 4. Ligde oynayan bi adam icinbelli ki keremi beğenmiyorsun ama bence kerem şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biri, üstelik 1 sezonda kat ettiği mesafeye bakarsak gelişime hala çok açık. avrupada fena değildik ama ligde 13.olan bir takım olmak piyasayı düşüren bir etken. seneye daha iyi teklifler gelebilir eğer ligde başarılı olursak
Tier 3

Haksızlar. Kötü oynadıkları da sözleşme indiriyorlar mı yada Euro 2-3 kat artmak yerine azalsaydı Euro azaldı indirim yapalım derler miydi? Herkes kendi yaptığı sözleşmeden sorumlu zorla imzalanmıştır o sözleşmeler, profesyonellikse her anlamda profesyonellik. Kendi sözleşme uzatma zamanları geldiklerinde alırlar zammı hak ederlerse.Haksız değiller.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adminimize ban butonu diyerek hakaret ettiğiniz için raporladim umarim banlanirsiniz!!basim da abi, pesime @Mehmet Eroğlu var aninda BAN butonuna basiyor meyminetsiz, en ufak hatama kovalayip kero admine soyluyor ve banlatiyor.![]()
sıraylaben gueyeyi bekliyorum,sana ALLAH SABIR VERSİN BRO![]()