- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Adminimize ban butonu diyerek hakaret ettiğiniz için raporladim umarim banlanirsiniz!!
hain adam !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminimize ban butonu diyerek hakaret ettiğiniz için raporladim umarim banlanirsiniz!!
Aslaniscayı unutmuşsun.Carvalho
Fernando
Sanson
Mert
Solbakken
Forvet
Böyle transfer bitecek galiba, çok iyi![]()
sene başında kerem bu seviyede değildi herkes küfrediyordu ama 5-6 ayda çocuk hangi seviyeye geldi, bence hala gelişime çok açık. illa satacaz diye ucuza göndermemeliyiz, 1 sezon sonra çok daha fazla gelişebilir yanına kaliteli ve tecrübeli yabancı topçular da gelirse. bu çömezler ve vasatlar ordusu olan kadroda iyi futbol oynamak kolay iş değildi.Yok begenmemek degil begeniyorum tabi ama eksikleri cok fazla, gayet de normal 2 yil oncesine kadar 4. Ligde oynayan bi adam icin
Mentali cok zayif hala 5 kisinin arasina daliyor messi olmadiginin farkina varamadi. Ucuza birakilmamali tabii ki ama 10 ustu teklife ben sahsim adina ok veririm
1. bu millet nasil nr stalkliyor
2. ben yazsam bloklarlar bunlar nasil cevap alabiliyorlar
yanında 6 oynadıgı için defansif aksiyonu az göründü demiş sami de,okan topsuz oyunda da iş yapacak adam lazım dediWilliam Carvalho'yu ben defansif bir oyuncu olarak biliyordum. Sporting'deki halini hatırlıyorum belki de. Geçen sezon istatistiklerinde ofansif performansı dikkat çekiyor. Betis'in oyun planı ve ona verdiği rolle alakalı mı acaba? @Sami Karakoç
Godgiven admirin topçusu.. tavsiye edilenler içinde en tuttuğum ama sakatlı kkısmıda az bir şey sıkıntılı![]()
Wylan Cyprien - Oyuncu profili 2025
Wylan Cyprien, 30, Fransa ➤ Changchun Yatai, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 28 Oca 1995, Les Abymes, Guadeloupewww.transfermarkt.com.tr
Kimsenin burun kıvırmayacağı bi topçu. Keşke alsak
su adam carvalhodan iyi degilse bende bisey bilmiyorum .carvalho alıcak saga sola pas atıcak 3.5 milyon euro maas alıcak bu cocuk hem genc hemde dripling özelligi üst düzey
Aslanisca veya scarpaslan fırsat olcakAslaniscayı unutmuşsun.
SeverizSolbakken Mayıs ayında bilekten gitmiş. Sonra tek maçı var.
Ekli dosyayı görüntüle 164681
gelse ligi donunda sallayacaklar herifler valla bu da madalyonun diğer yüzüTalisca ndombele gueye falan iyi transferler olmaz gelecek ve fiyat acisindan
Biraz da gercekler