Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimsenin burun kıvırmayacağı bi topçu. Keşke alsak

beyler 35te kalmışım solbakken carvalhı mert filan havada uçuşuyor

nedir özetler

Yok begenmemek degil begeniyorum tabi ama eksikleri cok fazla, gayet de normal 2 yil oncesine kadar 4. Ligde oynayan bi adam icin

Mentali cok zayif hala 5 kisinin arasina daliyor messi olmadiginin farkina varamadi. Ucuza birakilmamali tabii ki ama 10 ustu teklife ben sahsim adina ok veririm
sene başında kerem bu seviyede değildi herkes küfrediyordu ama 5-6 ayda çocuk hangi seviyeye geldi, bence hala gelişime çok açık. illa satacaz diye ucuza göndermemeliyiz, 1 sezon sonra çok daha fazla gelişebilir yanına kaliteli ve tecrübeli yabancı topçular da gelirse. bu çömezler ve vasatlar ordusu olan kadroda iyi futbol oynamak kolay iş değildi.

William Carvalho'yu ben defansif bir oyuncu olarak biliyordum. Sporting'deki halini hatırlıyorum belki de. Geçen sezon istatistiklerinde ofansif performansı dikkat çekiyor. Betis'in oyun planı ve ona verdiği rolle alakalı mı acaba? @Sami Karakoç
yanında 6 oynadıgı için defansif aksiyonu az göründü demiş sami de,okan topsuz oyunda da iş yapacak adam lazım dedi

Kimsenin burun kıvırmayacağı bi topçu. Keşke alsak
Godgiven admirin topçusu.. tavsiye edilenler içinde en tuttuğum ama sakatlı kkısmıda az bir şey sıkıntılı

Solbakken Mayıs ayında bilekten gitmiş. Sonra tek maçı var.
1656246647108.webp

Bazı transferler yabancı sınırı nedeniyle stratejik bir hamle konumunda.Abdulkadir ve Kazimcan bu yönüyle çok önemli.Kaan Ayhan 'da böyle bir isim.BJK'ye kaptirmaz isek BJK (Rıdvan 'nin gidişiyle birlikte) hiçbir zaman 3 yerliden oluşan takım kurgusunu kuramaz ve direkt devre dışı kalır.
Trabzonspor Eren Elmali'yi alarak o döngüden çıktı.Fener'de muhtemelen Altay -Ferdi harici 3. isim için Jesus'un kararını bekliyor.Belli oldu ki İrfan, Mert Hakan,Arda, Serdar Dursun felan forma yüzü göremeyek.Ya stopere yerli (Serdar Aziz) ya da kanada yerli (Emre Mor) koyacaklar.Bizde ise kale yabancı olacağınl için Stoper ve sağ bek yerli olmak zorunda.Mert'ten başka aday yok.Kanatta da ikisi aynı tip yerli kullanamayiz, Kerem+Yunus 'tan biri yedek olur. Kazimcan patlama yaparsa (büyük potansiyel) elimiz daha da rahatlar.
Ezcümle geçen seneden nasıl bir enkaz bırakılmış nasıl bir mühendislik hatası ile kadro yapılmışsa bu sene defans+orta sahayi sil baştan yapıp yine çok transfer yapmamız gerekiyor.Bir de konuşulan rakamlar çok yüksek,12 m euroyu Benfica 'ya verip direkt Gedson'u alalım Sortloth gibi,adı geçen bütün isimlerden daha garanti sonuç verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt