Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carvalho 3M alıyor, 3M vermek demek oyuncuyu satamamak demek Fegh, Babel gibi 3-4 sene oynar, bu para verilecekse 26-27 yaşında bir oyuncuya verilmeli.
fweg ve babel boşta kaldı sanırım.Bak idda ediyorum o ömer bayram ve taylan bugün serbest kalsınlar onları alacak külüp bulamazlar.

spit.gif

ne kazandırdın , ne verdinde teşekkürler.

Mirsad'la anca rezerve alırlar seni öyle ... bekle bakalım

solbakken mi neyse hiç ısınamadım özelikle utkucandan dolayı istemiyorum bu transferi.

bu altyapiya ciddi hukuki bir surec kazandirmak lazim bu cocuklar elimizden resmen kaciyor bu kadar kolay olmamali

para ise istedikleri aylik maas 30-40 bin lira falandir bizimkiler de asgrai ucret teklif etmesinler yani
Mevzu bir tane menajeri sokmuşlar alt yapiya o da oyuncularin aklina girip kaçırıyor. O menajere önlem alınması lazim dursun ozbek yonetiminin yoksa daha çok kaçar alt yapi oyuncularimiz.

Solbakken, Skov Olsen'e benziyordu
İkisini de izleyip kıyaslayabilecek babayiğit var mı
Kıyastan ziyade Solbakken özelinde scout sitesinden 3-4 maçını tek devre izledim. Güçlü değil ancak çabuk ve delici bir oyuncu. Bizde olmayan bir profil. Özellikle Anadolu takımlarının çakılı savunmalarını delmek adına işimize yarabilecek bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt