Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solbakken mi neyse hiç ısınamadım özelikle utkucandan dolayı istemiyorum bu transferi.
yok yav ayağı ince adamın çizgiye inerken adam geçiyor güzel - Keremdeki kararsızlık var mı yok mu diyemem tabi öyle kime izlememiştir taraftar olarakta, sol ayaklı ofans iyidir ya.

edit : Bir üstteki yorum hoşnutluk verici

Bu Solbakken de tam olmuş oyuncu değil, gene iyi çıkmazsa emre utkucanı kovun gitsin.

Şampiyonluk için bize ham oyuncu değil, olmuş topçular lazım.

Şampiyon olan takımların kanatları : Nwakaeme, Gervinho, Visca, Ghezzal, Larin, Feghouli

Umut bozok eğer düşünülüyorsa şimdiye kadar alınmalıydı .yani pek haberleride dönmüyor ilginçtir.bizim normalde yedek forvet olarak hemde yerli olan bu oyuncuyu bardakçı transferinde nasıl anında önümüz açılınca aldıysak umuttada bunun olmasını düşünüyordum açıkçası

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu altyapiya ciddi hukuki bir surec kazandirmak lazim bu cocuklar elimizden resmen kaciyor bu kadar kolay olmamali

para ise istedikleri aylik maas 30-40 bin lira falandir bizimkiler de asgrai ucret teklif etmesinler yani
yok abi tamamen gencecik adamın extrem mod değişimi halini kullanarak "gel seni avrupaya götürelim, orda geliş oyna ...burda oynatmayacaklar" gibisinde akıl çelme kafası ... kontratlı olmuyorlar ya.

çünkü attım u19 dan a takıma direkt geçiş kolay değil - 19 yaşındaki her topçuyu şak diye koyaamzsın. o açıdan TFF nin rezerv ligi / u 23 gibi şeyler çıkarması yararlı oalcaktır.

Bizim açımızdanda Erden Timur'un model kafası (kendiside hukukçu tabi) yurtdışı pilot takım kafasına bakacağız.

Umut bozok eğer düşünülüyorsa şimdiye kadar alınmalıydı .yani pek haberleride dönmüyor ilginçtir.bizim normalde yedek forvet olarak hemde yerli olan bu oyuncuyu bardakçı transferinde nasıl anında önümüz açılınca aldıysak umuttada bunun olmasını düşünüyordum açıkçası

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence kesin bir plan vardır bu oyuncuyla ilgili, konuşulmuştur, muhtemelen çıkmak istediğimiz oyuncuları bekliyoruz.

Bu Solbakken de tam olmuş oyuncu değil, gene iyi çıkmazsa emre utkucanı kovun gitsin.

Şampiyonluk için bize ham oyuncu değil, olmuş topçular lazım.

Şampiyon olan takımların kanatları : Nwakaeme, Gervinho, Visca, Ghezzal, Larin, Feghouli
maliyeti ucuza gelirse denemenin zararı yok açıkçası - Marcao'ya da nerden geldi muhabbeti yapıldı - paranın alasını kazandıracak bu dönemde.

dediğine şöyle katılırım : 6-8M na Cica'ya para gömmektense daha düzgüne gidelim dersen tamam. solbakkenin maliyeti şimdilik o risk için çok uygun duruyor.

Bence kesin bir plan vardır bu oyuncuyla ilgili, konuşulmuştur, muhtemelen çıkmak istediğimiz oyuncuları bekliyoruz.
temmuz başı ödemeler vs lerde hallolsun öyle oturalım detay konuşalımda denmiş olabilir. arka planda maaş / mm nin parası vs ödenecek sonuçta

Sağ taraf için Yunus+Moruta gerektiğinde Solbakken
Sol taraf için Kerem+Solbakken

Bence lig için yeterli olur. Şampiyon olunursa daha elit transferler yapılması gündeme gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt