Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.685
- 8.104
- 1.428
Donat donatt donatt.Uzaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donat donatt donatt.Uzaaaaaaa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muleka Okan Buruk'a uygun değil aynı zamanda büyük takımda etkili olacağını da düşünmüyorum.Mulekaya sulansalardi bizimkiler.
Diagne v2 havası varMuleka Okan Buruk'a uygun değil aynı zamanda büyük takımda etkili olacağını da düşünmüyorum.
Isim alalim admirimTm değerleri üzerinden piyasa analizi yapıp 10 m euroya malolacak adamları önerip duran bir kişi görüyorum her konuya bakışımda.
İyice mahalle kahvesine döndürdüler forumu.
bertuğya ne kızıyosunuz ortasaha yokken pva oynattı bu klup. adam oynayamıyor kim oynamış ?
iyi de gittiği takım ilk 11 oynatmıyorki paf takıma, 5.lige yolladılar. bizde kalıp yunus gibi bi anadolu takımında gelişip bize gelebilirdi. altyapıdan çıkar çıkmaz galatasaray a takımında oynamak okadar basit bir olay değil, önce başka bir takımda gelişmesi lazım.Valla ben altyapıda ki çocuklara kızmıyorum
Sonuçta onlar da geleceğini düşünmek zorunda
4 senedir doğru düzgün bir tane isim çıkaramadık altyapıdan
Çocuklar haklı
Cok bomba bi isim geldi teyit ettirmeye calisiyorum
Bana gelmediCok bomba bi isim geldi teyit ettirmeye calisiyorum
Okadar araştırmadım renktas. Ama oyuncunun kaliteli olduğunu düşünüyorum benKonferans liginde sanırım bizim marcao gibi vitrinde olmuş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İsmini andığımın cismini forumdan silmem gerekir.Isim alalim admirim
O keko bendim galiba. Iyi topcu ama hala arkasindayimBu Solbakkene millet niye yükseliyor o kadar iyi oyuncu mu? Geçen yaz da Morutan çok övülüyordu 10 m euro verilmeli diyenler bile vardı. Benzer durumlar yaşanmaz inş
Aynen öyleLigin gerçeği şu ki şampiyonluklar kaşarlanmış topçularla geliyor
Fernando, Belhanda, Feghouli, Mariano
Visca, Epureanu, Mahmut, Demba Ba
Josef, Ghezzal, Aboubakar, Atiba, Vida
Nwakaeme, Visca, Hamsik, Gervinho