Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi de gittiği takım ilk 11 oynatmıyorki paf takıma, 5.lige yolladılar. bizde kalıp yunus gibi bi anadolu takımında gelişip bize gelebilirdi. altyapıdan çıkar çıkmaz galatasaray a takımında oynamak okadar basit bir olay değil, önce başka bir takımda gelişmesi lazım.
Valla ben buna katılmıyorum renktaş

Çocuklar iyi ise bizde forma giyerek gelişmeli

Ama biz hiçbirine bir dakika bile süre vermedik

Hele geçen sene çok uygun ortam varken

Torrent denen pislik yüzünden bir tanesi bile oynamadı

Bu şartlarda nasıl aidiyet duygusu beslenmesini bekliyoruz ki

Çocuklar sonuna kadar haklı bu durumda

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok bomba bi isim geldi teyit ettirmeye calisiyorum

IMG_0997.webp

Bu Solbakkene millet niye yükseliyor o kadar iyi oyuncu mu? Geçen yaz da Morutan çok övülüyordu 10 m euro verilmeli diyenler bile vardı. Benzer durumlar yaşanmaz inş
Morutan zaten iyi bir topçu renktaş biz doğru düzgün verim alamadık potansiyeli yok değil.

Morutan zaten iyi bir topçu renktaş biz doğru düzgün verim alamadık potansiyeli yok değil.
Morutan tarzı potansiyeli yüksek ama ne vereceği belli olmayan oyuncuları şahsen almam çünkü elinde fazlasıyla var. Genç oyuncu diyorsan sağda Yunus solda Kerem var zaten, biraz tecrübeli oyuncu gerekiyor artık

Morutan tarzı potansiyeli yüksek ama ne vereceği belli olmayan oyuncuları şahsen almam çünkü elinde fazlasıyla var. Genç oyuncu diyorsan sağda Yunus solda Kerem var zaten, biraz tecrübeli oyuncu gerekiyor artık
Yok bence de bu yıl kadroyu biraz tecrübeli ve lider oyuncu ile pekiştirmemiz lazım yunus kerem morutan gibi genç ve potansiyelli oyuncular var zaten.

Valla ben buna katılmıyorum renktaş

Çocuklar iyi ise bizde forma giyerek gelişmeli

Ama biz hiçbirine bir dakika bile süre vermedik

Hele geçen sene çok uygun ortam varken

Torrent denen pislik yüzünden bir tanesi bile oynamadı

Bu şartlarda nasıl aidiyet duygusu beslenmesini bekliyoruz ki

Çocuklar sonuna kadar haklı bu durumda

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
torrent kendini kurtarma peşindeydi, lig gitmişken altyapı oyuncularını oynatmamasını hepimiz eleştirdik ama bartuğ ve mustafa kapı gibilerin torrentin yaptığıyla alakası yok çünkü ikisi de torrentten önce tüydü. bartuğ terim döneminde önüne konulan sözleşmeyi imzalamadı ve marsilya ile anlaştı, üstelik terim o aralar takım kadrosuna almak istiyordu sözleşmeyi imzalasaydı. a takıma çıkmak okadar bast bir olay değil ancak ozan kabak gibi seviye atlamış özel oyuncular hemen formayı kapabilir, diğerlerinin daha düşük seviye takımlarda profesyonel liglerde pişmesi lazım önce

Solbakken, Skov Olsen'e benziyordu
İkisini de izleyip kıyaslayabilecek babayiğit var mı
Ikisi arasındaki fark birinin diğerine gore daha düz olması.
Solbakkeni 1-2 defa izledim ve izledigim kadariyla daha çevik ve çalıma girişiyor. Skov olseni çok izledim öyle böyle değil onu izlerken damsgaarda takıp onu izlemeye başladım :asd: :asd:
Neyse skov daha çok skora yönelik oyuncu.

Bizim ligden aynı bölgede oynayan 2 oyuncuyla örnek vereyim. Skov sergen dönemi larinse solbakken kerem. Biri digerine göre daha kanat forvet.

Solbakken fırsat transferi ve 442yi de destekler diye düşünülüyor gibi.

1 bonservis 500k maaşa falan bitmesi olası

Solbakken kaça geliyor, 2 milyonmu. O zaman al geç, çöp çıksa nolcak, morutana bile 4 milyon verdik biz. Bundan hiç kaybın olmaz hatta belki patlama yapar al geç korkma, tek sıkıntı sakatlık durumu iyi araştırılmalı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt