Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başakşehir yeni viscasını bulmuş biz de aynı adamlar peşinden koşuyoruz

-------schmeickhel---------

cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu

-------redondo-tugay kerimoğlu

savicevic---maradona-----laudrup

----------ronaldo nazario------------------

benim efsane 11im

yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu:sneaky:
redonda hayatının son 3 yılını sakat geçirdi milanda o yüzden orda viera yada rijkarttan ötesi yalan

Futbol yaw. Ulkeyi bok goturuyo ztn. Solbakken geldi mi? Herifin maclarina baktim bayagi iyi gibi duruyor. Sakatlik ne derece geriletmistir acaba.

Bizim scout iyi calisiyo lan laf soyluyolar ama. Marcaoyu da scout bulmus. Hatta tjkliymis eleman.
asist yaptı bugün sonradan girip

-------schmeickhel---------

cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu

-------redondo-tugay kerimoğlu

savicevic---maradona-----laudrup

----------ronaldo nazario------------------

benim efsane 11im

yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu:sneaky:
Kahn
lahm cannavaro maldini marcelo
makelele zizou
Messi ronaldinho CR7
R9

Onur bulut nedir ya gereksiz olur kaleyi Okan’a ver yabancı bek al o zaman müldür olmuyorsa biz bu yerli sağ bel sol bel olayını yapamıyoruz olmuyor bizde
İyi de en son ne zaman doğru adamlarla denedik ki öyle diyorsun?!..Futbolcu olduğu bile tartışılır Tarık Çamdal, malulen emekli olması gereken Emre T. ile filan denersen, olacağı bu elbette!..

52b05c465952f97e9486d24096dd2fd4.jpeg

onur bulut hucumda iyi ama yası 28.mert müldüre 8 milyon istemşler ali naciye göre 6 milyona biter

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, yerli sağ bek almak istiyor. İlk plan Onur Bulut'u kadroya katmak. Önümüzdeki hafta bonservis pazarlığı olacak. Hedef 2 milyon euro veya altındaki bir rakama. Olursa ayrıca takas."

mert müidür iptal sanirim

Twitter yine Kum saati emojileri ile dolmuş. Hayırdır ? Son havadisler nelerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt