- 12 Ocak 2013
- 50.882
- 60.299
- 4.323
başakşehir yeni viscasını bulmuş biz de aynı adamlar peşinden koşuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
redonda hayatının son 3 yılını sakat geçirdi milanda o yüzden orda viera yada rijkarttan ötesi yalan-------schmeickhel---------
cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu
-------redondo-tugay kerimoğlu
savicevic---maradona-----laudrup
----------ronaldo nazario------------------
benim efsane 11im
yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu![]()
Sampiyon , ilk 2 yapamazlarsa donlarini satarlarWeghorstuj opsiyonu 7.5 diyolar da tjk nin parasi var mi bu kadar
asist yaptı bugün sonradan giripFutbol yaw. Ulkeyi bok goturuyo ztn. Solbakken geldi mi? Herifin maclarina baktim bayagi iyi gibi duruyor. Sakatlik ne derece geriletmistir acaba.
Bizim scout iyi calisiyo lan laf soyluyolar ama. Marcaoyu da scout bulmus. Hatta tjkliymis eleman.
evet olabilir.redondoyu videolardan begendim savicevicleredonda hayatının son 3 yılını sakat geçirdi milanda o yüzden orda viera yada rijkarttan ötesi yalan
acmayin ceolarKonu Dışı: Twiter yıkılıyor![]()
Kahn-------schmeickhel---------
cafu -- desaillly ---nesta--- lizarazu
-------redondo-tugay kerimoğlu
savicevic---maradona-----laudrup
----------ronaldo nazario------------------
benim efsane 11im
yedekler:hagi,gascoigne,cantona,romario,roberto carlos,taffarel,popescu![]()
İyi de en son ne zaman doğru adamlarla denedik ki öyle diyorsun?!..Futbolcu olduğu bile tartışılır Tarık Çamdal, malulen emekli olması gereken Emre T. ile filan denersen, olacağı bu elbette!..Onur bulut nedir ya gereksiz olur kaleyi Okan’a ver yabancı bek al o zaman müldür olmuyorsa biz bu yerli sağ bel sol bel olayını yapamıyoruz olmuyor bizde
acmayin ceolar
Mideniz kaldırmaz heryerde ihlas videosu varniye rengo?
adam imza töreninde hayalim bejekeye transfer olmak demiş o hıyardan hayır gelmezdi bizetayfur bjkye gitmiş geçen sezon bize istemiştim.
salih+1m euro
eleman bjkliymiş galibatayfur bjkye gitmiş geçen sezon bize istemiştim.
salih+1m euro