Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Kaldik yine bastonlu oyunculara.İtalyada vidal haberleri artmaya başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldik yine bastonlu oyunculara.İtalyada vidal haberleri artmaya başladı.
arturo mu?vidal'ın son durumu takip eden var mı
hea. olur ahbap bana kalsa arkada alpaslan oynasa da olur. şu orta sahadaki transparan heriflerden kurtulalım yeter ki.kayserisporda kiralık oynuyan
ewtarturo mu?
Gelmezdi BJK'ye giderdi.Abdülkerim'e 12 milyon versek yine gelirdi biz bol keseciyiz ya özellikle maaş konusunda
Yerli bek mi var hocam trde sence elle tutulur bi Mert varİyi de en son ne zaman doğru adamlarla denedik ki öyle diyorsun?!..Futbolcu olduğu bile tartışılır Tarık Çamdal, malulen emekli olması gereken Emre T. ile filan denersen, olacağı bu elbette!..
Öyle olsa bile bizim camia ile ilgilinen sosyal medya / youtube insanlarıda bizim hayrımıza çalışmıyor çok... kuşlar bunu çok sistematik yapıyor mesela.15'e satayoruz dememişiz ki. Pazarlık masasına net 15'i koyun pazarlık öyle başlar demişiz.
35 yasina gelmis bu saatten sonra 8 e koysan pili biter 6 ya koysan soru isareti ulan sami istiyorum deme sakin
Sakin ol reis yavben transfer konusunda güvenmiyorum.marcao giderse sadece denayerle olmaz bu iş.fernando,onur bulut,abdulkerim,kazımcan.ligde iyi performans göstermişte olsalar anadolu takımına dönüyoruz iyice
şampiyonluk kadrosu böyle mi olur ALLAH askına?şampiyonluk stresini kazımcanla onur bulut mu kaldıracak?
Tjk weghorstu alir biz muriqi ahahahahahh sakin ya sampiyonuz
görev paylaşımı yapalım space'e kim gidiyor şimdi ben halukların yayınına bakcam
soruyorum knk. bitmeye yakın gibisinden yazıyorlar bize35 yasina gelmis bu saatten sonra 8 e koysan pili biter 6 ya koysan soru isareti ulan sami istiyorum deme sakin
vidal'ın son durumu takip eden var mı
arturo mu?
bilmiyorum.