Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
hani nerde muhabir odası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani nerde muhabir odası
sabriden beri yerli bek cikartamamisiz yav sabri de gerci kanat oyuncusuydu kazmaliga evrilince bek oluverdiBilmiyorum reis Sarıyerdeydi
O çocuğu pek tutmadım ama Turp iyi
ben kazımcan gibi 20 civarı sanıyordum serg hiç gerek yok. altyapıdan biri onun kadar oynar.valla sinirim bozuldu bu mevzuya.onurun konusunu da ben actım ilk forumda,begendim performansını.ama Galatasaray rotasyonu için iyi olur.şampiyonluk için nasıl ilk 11e koyacaksın
1 sezonluk topçudur ya işte ahbab kaç tane oldu bu zamanada kadar.Taraftar hep iyi yandan bakıyor
Geçen yıl Ligin en iyi hücum bekiymis -alman ümit milli olmuş vs..
Herifin şu yaşına kadar başarılı denecek sezonu yok neredeyse Bundesliga'dan 3. Lige kadar düşmüş sonra buraya gelmiş ..
3m yazıyorlar:crushed:1.5 mio
1+1 agir sportif basarilara endeksli bonuslar
Ok derim
O kiralık opsiyon bonservisi için.neyin opsiyonu ?
Burnley Championshipe düştüğü için adamın kendi maddesi var isteği ile kontrat yapabilir diye , en azından öyle biliyorum.
Çgh de ki Safa değil miydi o?ewt berk diye biri solbakkeni anlatıcam dior
2 sene toplam umarim3m yazıyorlar:crushed:
Mert müldür ve arkası bizim gencolar olması lazım zaten..elde sırf lig kulvarı varken daha güzel fırsat olmaz o iş içinmert müldür ok,ama 28 yasındaki herif gelirse ali turapa yazık olur.cocuk u 17yi tek basına finale götürdü