Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Mert’i alırsın boey omar yollarsın 1 milyon eurpyada verirlerse Mert’in yedeği olsun diye alırsın ikiside olmuyor boey omar satarsın kaleci muslera yerine Okan veya Batuhan oynar sağ beki yabancı yaparsın daha olmuyorsa 5 milyona Kaan Ayhan al hem sağ bek hem stoper yedeklesin onur bulut maks Ömer bayram olur

Marcao'nun yaptığı profosyonelce değil. Senin kulübünle sözleşmen var. Ne olursa olsun gitmek istiyorum tavrı kulübün elini zayıflatıyor maalesef. Bu tarz bir stoper 15'e bulunamaz. Gerekirse satmayız sözleşmen var ve uymak zorundasın diyebilmeliyiz.

valla sinirim bozuldu bu mevzuya.onurun konusunu da ben actım ilk forumda,begendim performansını.ama Galatasaray rotasyonu için iyi olur.şampiyonluk için nasıl ilk 11e koyacaksın
ben kazımcan gibi 20 civarı sanıyordum serg hiç gerek yok. altyapıdan biri onun kadar oynar.
Taraftar hep iyi yandan bakıyor
Geçen yıl Ligin en iyi hücum bekiymis -alman ümit milli olmuş vs..
Herifin şu yaşına kadar başarılı denecek sezonu yok neredeyse Bundesliga'dan 3. Lige kadar düşmüş sonra buraya gelmiş ..
1 sezonluk topçudur ya işte ahbab kaç tane oldu bu zamanada kadar.

Takımın iskeleti kurulmadan kazımcan onur bulut gibi Abdülkerim gibi adamların alınıp Marcao vs adamların satılması beni korkutmuyor değil ufaktan

mert müldür ok,ama 28 yasındaki herif gelirse ali turapa yazık olur.cocuk u 17yi tek basına finale götürdü
Mert müldür ve arkası bizim gencolar olması lazım zaten..elde sırf lig kulvarı varken daha güzel fırsat olmaz o iş için

buna kampta kendilerini gösterirlerse hamza/baran belki olur sezon içi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt