Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sezon muhim coluk cocuk eglendıremeyiz kulubumuzde tecrübeli topcular alınmalıdır

altyapıdakiler eyüpte oynasın

Son 5 yılda gelen çok sayıda yabancı bekten de pek bir verim aldığımız söylenemez, onu da bir düşün istersen; yabancı olunca uçmuyor yani...

Kayserili olduğum ve KS maçlarını izlemeye çalıştığım için Onur' u epeyce izledim ve burada da ifade ettiğim üzere, geçen seneye kadar orada burada kiralık gezmesine şaşırdım. Gerçekten iyi futbolcu; ligin en tempolu adamlarından biri idi. Oyun zekasını da gayet yeterli buldum, hücum katkısı tartışılmaz zaten de zannedildiği gibi paldır küldür saldıran, sürekli yerini kaybeden biri de değil. KS da olması, KS un transfer tahtasının kapalı olması bir handikap. Bizim Berna Başkan apaçık GS düşmanı zaten. Başka bir takımda olsa, en fazla 1 milyona biterdi ve çok da memnun olurdum doğrusu...
Umarım dediğin gibi olur renktaş aslolan Galatasaray’ın başarısı

Bir mahallede bir köy kahvesine gidersin, selamın aleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin çaycıı falan dersin kavga eder çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin bu marcao transferi de öyle bir transfer oldu.
Ben anlamadım admirim

Marcao'nun yaptığı profosyonelce değil. Senin kulübünle sözleşmen var. Ne olursa olsun gitmek istiyorum tavrı kulübün elini zayıflatıyor maalesef. Bu tarz bir stoper 15'e bulunamaz. Gerekirse satmayız sözleşmen var ve uymak zorundasın diyebilmeliyiz.
Ben fmde böylelerini u19a yolluom

Kusra bakmayın kim konuştu bilmiyorum arkaplanda dinliyordumda - Tintiş az maaş alıyor - yeni yçnetim gelince tekrar kanıtlayacaktı bahane değil (Tintiş özelinde) ... Seçimi bekleyip görmeden bunu bilemezdi .

Arardın hocan Hakan Baltayı ya da birini - Erden Timur gibi adam geldi altyapının tepesine - dert anlatacak daha iyi adam mı var şu an mesela .

Onu kabul edemiyorum ben.

Keza Bartuğ içinde öyle.

Basit şeyler değil diyor konuşan - bana göre baya baya basit. Yetkili ile görüşürsün - beğenmediysen tamam , gidip imzalarsın. Fatih Karagümrük kaçmıyor yani..

ali turap as sagbek,onur bulut yedeği olabilir.bunda sorun yok

kaya'nın verdiği isimler kamp öncesi denenecekmiş. hamza ve baran gillerin yeri garanti zaten o yüzden onları söylemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt