- 3 Temmuz 2012
- 139.658
- 88.059
- 5.338
bu sezon muhim coluk cocuk eglendıremeyiz kulubumuzde tecrübeli topcular alınmalıdır
altyapıdakiler eyüpte oynasın
altyapıdakiler eyüpte oynasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayar yazıyor, Hamza da gider herhalde.Hamza + kayar nerdeler
Aslanboğa ile kanat oynayan çocuku19dan sözleşme uzatmayan topcular varmış ama isim vermedi
Umarım dediğin gibi olur renktaş aslolan Galatasaray’ın başarısıSon 5 yılda gelen çok sayıda yabancı bekten de pek bir verim aldığımız söylenemez, onu da bir düşün istersen; yabancı olunca uçmuyor yani...
Kayserili olduğum ve KS maçlarını izlemeye çalıştığım için Onur' u epeyce izledim ve burada da ifade ettiğim üzere, geçen seneye kadar orada burada kiralık gezmesine şaşırdım. Gerçekten iyi futbolcu; ligin en tempolu adamlarından biri idi. Oyun zekasını da gayet yeterli buldum, hücum katkısı tartışılmaz zaten de zannedildiği gibi paldır küldür saldıran, sürekli yerini kaybeden biri de değil. KS da olması, KS un transfer tahtasının kapalı olması bir handikap. Bizim Berna Başkan apaçık GS düşmanı zaten. Başka bir takımda olsa, en fazla 1 milyona biterdi ve çok da memnun olurdum doğrusu...
Ben anlamadım admirimBir mahallede bir köy kahvesine gidersin, selamın aleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. bi de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin çaycıı falan dersin kavga eder çıkarsın. kahve dağılmış insanlar falan filan dersin bu marcao transferi de öyle bir transfer oldu.
başakşehir yeni viscasını bulmuş biz de aynı adamlar peşinden koşuyoruz
Köklerine kibrit suyu dökeyimu19dan sözleşme uzatmayan topcular varmış ama isim vermedi
Ben fmde böylelerini u19a yolluomMarcao'nun yaptığı profosyonelce değil. Senin kulübünle sözleşmen var. Ne olursa olsun gitmek istiyorum tavrı kulübün elini zayıflatıyor maalesef. Bu tarz bir stoper 15'e bulunamaz. Gerekirse satmayız sözleşmen var ve uymak zorundasın diyebilmeliyiz.