Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Keita Balde yapsak ne dersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acayip bir olay yaw...Altyapı takımına Fb maçından sonra prim verilecek demişler verilmemiş.Burak yönetiminde olmuş büyük ihtimalle bu olay..
Filip kosticle solbakken ne alaka yav. Kostic baba gibi topçu sol kulvarı tek başına kullanıyorduGalatasaray ile adı anılan Ola Solbakken, Filip Kostic'in Juventus'a transfer olması durumunda Frankfurt'un listesinde ilk sırada. (Frankfurter Rundschau)
gs beleş topçuyu kaçırma be bir kerede yorma be
hamza,efe ve baran zaten cagrıldı.ali turap ve berk kızıldemirde olmalı
İddialar doğru mu bilmem de Burak'ın gitmesi güzel oldu..acayip bir olay yaw...
hamza baran başka kim var u19 bir de jankat varkaya'nın verdiği isimler kamp öncesi denenecekmiş. hamza ve baran gillerin yeri garanti zaten o yüzden onları söylemedi
bilemedim knkhamza baran başka kim var u19 bir de jankat var
İddialar doğru mu bilmem de Burak'ın gitmesi güzel oldu..
Keita Balde Galatasaray da derim.Keita Balde yapsak ne dersiniz
Merhaba..Murat Merhaba
ek yapayım :Kusra bakmayın kim konuştu bilmiyorum arkaplanda dinliyordumda - Tintiş az maaş alıyor - yeni yçnetim gelince tekrar kanıtlayacaktı bahane değil (Tintiş özelinde) ... Seçimi bekleyip görmeden bunu bilemezdi .
Arardın hocan Hakan Baltayı ya da birini - Erden Timur gibi adam geldi altyapının tepesine - dert anlatacak daha iyi adam mı var şu an mesela .
Onu kabul edemiyorum ben.
Keza Bartuğ içinde öyle.
Basit şeyler değil diyor konuşan - bana göre baya baya basit. Yetkili ile görüşürsün - beğenmediysen tamam , gidip imzalarsın. Fatih Karagümrük kaçmıyor yani..
Eyüp büyük kulüp.
Bunu ilk söyleyenlerden biriyimdir. 3 stoperli sistem için demiştim ama...4 lü defansta biraz zorlanır; ters kademe filan zor işler...barış alper mesela
büyük takımlarda kalıcı kanat forvet olma ihtimali düşük
hemen beke evrilmeli
millet space e değil kendilerine gelsin diyedir.50 kere lınk atılıyor bu sefer tıkladım