Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray ile adı anılan Ola Solbakken, Filip Kostic'in Juventus'a transfer olması durumunda Frankfurt'un listesinde ilk sırada. (Frankfurter Rundschau)

gs beleş topçuyu kaçırma be bir kerede yorma be
Filip kosticle solbakken ne alaka yav. Kostic baba gibi topçu sol kulvarı tek başına kullanıyordu

bu seneyide altyapı mevzusundan mı karıştırmaya calısıyor bazı isimler anlamadım
okan hocaya altyapıdan topcu oynatmıyor diye yüklenmeseler iyi olur

Kusra bakmayın kim konuştu bilmiyorum arkaplanda dinliyordumda - Tintiş az maaş alıyor - yeni yçnetim gelince tekrar kanıtlayacaktı bahane değil (Tintiş özelinde) ... Seçimi bekleyip görmeden bunu bilemezdi .

Arardın hocan Hakan Baltayı ya da birini - Erden Timur gibi adam geldi altyapının tepesine - dert anlatacak daha iyi adam mı var şu an mesela .

Onu kabul edemiyorum ben.

Keza Bartuğ içinde öyle.

Basit şeyler değil diyor konuşan - bana göre baya baya basit. Yetkili ile görüşürsün - beğenmediysen tamam , gidip imzalarsın. Fatih Karagümrük kaçmıyor yani..
ek yapayım :

Yönetimi sapına kadar eleştirirm tabi ilgisizlik kapsamında , Mirsad içeride takılmış etmiş - zaten 2 cümle ile beyin yıkar... orası başka ama yani Galatasaray'da olduklarınında farkında olmalılar birazcık. TD olan Okan nereden çıktı , Arda nereden çıktı , bugün Yunus baksınlar nerde .... örnekler olmasa anlarımda - var yani.

1656273675824.webp

1656273725970.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt