Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben barış özdemirin space i ne geçti burhanın space i leş

Bu gazetecilerin yönetim varken seri yalaması yönetim gidince arkadan sallamasına ayar oluyorum. Madem paralar verilmiyordu gençlere birinizin de azıcık şerefi ve onuru varsa yapaydınız haberi. Elmas'ı sevmem ama gittikten sonra arkadan sallaması kolay.

Spor medyası heralde bu ülkede en onursuz, en gurursuz gazeteci topluluğu. Şerefli en fazla 1-2 tane vardır. Hepsi paranın köpeği. Her sene tasmalarını tutan sahipler değişiyor bunlar havlamaya devam ediyor.

Gökhan Dinç'in kaldigi otelin 5 gecelik fiyatina bak yaw 100k'ya 5 günlük tatile mi gidilir

bir de ortalama bir otelde kaliyor cok lüks degil

1656273819800.webp

barıs alper de sagbek oynayabilir onur bulut gibi.mert müldüre 8 verirsen,ilerde satma ihtimalin de var.solbektede iyi oynuyo

Korktuğum şey cidden şu ndombeleler torreiralae havada uçuşuyor ama takıma gelenler kazım onur abdul elle tutulan tek bi adam yok gelen

HY: "Bizi yalanlama yarışına girmeyin, gazetecilik bu değil. Biz de yalanlama işine başlarsak 1 saat yalanlama yayını yaparız, herkes kendi işine baksın."

Solbakken'in yanına Bodo'dan İzlandalı sağ bek Alforns Sampsted'i (6 ay sonra sözleşmesi bitiyor) ucuza alıp Umut Bozok'u forvete ekler yerli rotasyonunu orada kullanmak daha mantıklı geliyor. Sağ beke 8 milyon çok fazla (Mert Müldür)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt