Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spacete mehmetozcanımsı muhabbet var - bardakçı maaşı - diğerlerinin maaşı....

Aspor son sayfada - mehmet ozcanın kendisi var...

ıyhh

Solbakken ve Vargas’ın fiyatları aynı olsaydı direkt Vargas’ı alırlardı ama Solbakken’i çok düşük fiyata alma fırsatını değerlendirmek istiyorlar.
Kerem giderse gelen parayla Vargas ve yerli kontenjanı için Mert Müldür’ün transfer edileceğini düşünüyorum

Nelsson ve marcao ikisi birden satiliyosa ve kaan ayhanlar bardakcilarla yerleri dolacaksa savunma anlaminda seviye dusururuz.

+ gecen seneki plan devam etmeli. Bu oyuncular satiliyorsa yatirim yapilacak birkac isim alinmali. Bunu surekli hale getirmemiz lazim.

Nelssonun gitmesini hic istemiyorum bu arada.

Son düzenleme:
Berkay’ı almak için Başakşehir başkanı ile arası iyi olan Okan Buruk devreye girebilir.
Ayrıca oyuncu takası için de yine aralarının iyi olduğu Emre Belözoğlu ile de istişare yapabilirler.

leipzig-medipol-basaksehir-macina-dogru-okan-2-13678309_osd.jpg

innanın istanbul konserinde sahneden düştügü bir gece gibi bıkkın

Marcao rahatlikla real barca lpool yapacak adam
Bu yaz gittikten sonra brezilya mt stoperide olacak

Yazilan rakamlar icimi kanatiyor ruhumu daraltiyor

30 normal piyasasi marcaonun

Nelsson ve marcao ikisi birden satiliyosa ve kaan ayhanlar bardakcilarla yerleri dolacaksa savunma anlaminda seviye dusururuz.

+ gecen seneki plan devam etmeli. Bu oyuncular satiliyoraa yatirim yapilacak birkac isim alinmali. Bunu surekli hale getirmemiz lazim.

Nelssonun gitmesini hic istemiyorum bu arada.
Nelsson ASLA ya ciddiyim .. adam DK'de müthiş oynar Danimarka gruptan çıakr DELİ değeri artar devre arasında ....delilik şu an satmak.

ha çok mu istiyor attım Sevilla marcao + nelssonu - astronomik rakamı çekiceksin , yerse .

bugün ve tat vermeyen space ve spor gecesi yayınları sonrası düşüncelerim şunlar :

Marcao - 18-20 M + Bonus minimum zorlanması gereken seviye (adamın orayı istemesi normal )
Nelsson - Dünya Kupası oynamadan asla ama asla - aptallık olur. Ciddi istiyorlarsa ikisini 45-50 koysunlar alışık iki stoper için.
Denayer- Nelsson else olsa bile imkan varsa ve sakatlık yoksa imzalansın - Nelsson DK ile devre arasında satılırsa elde hazır stoper -hiç uğraşmayız.
Solbakken - bahsi geçen bonservis 2M ise şu an- basalım alaım - o riske değer
Vargas - doğruysa düşünülebilinir , olursa Morutan ADS'ye kiralık net gider oynasın diye (belki cica'yı paket kirarlarlar - kötü olmaz)
Mert M. - Kayserideki onur o yaşta 3M EU diye diretiyorlarsa- Mert M . çok daha net yatırımdır , kar edebilirsin uzun vadede

Forvet konusu bizde elden çıkmadan çok gelmeyecektir gündeme ama arka planda Umut Bozok işinin hallolması önemli

Bütün bunlar olurken en gizli giden iş OS olayı

Samson - kötü bir tercih olmadığını düşünüyorum çıkan isim olarak doru sayarak
6 No - artık bakalım ne çıkacak karşımıza.

Kesinlikle, riskli dahi olsa Nelsson icin DK beklenmeli, dikkat cekebilecek bir oyuncu. Su asamada cok iyi bir teklif gelmezse (en az 20m ve ustu) beklenmeli, devre arasi ya da sezon sonu cok daha iyi teklifler gelebilir.

Berkay -taylan takasini oglen ben yazdım, boyle bi teklif yapabiliriz diye.aksamina haber diye onumuze koydular

Kesinlikle, riskli dahi olsa Nelsson icin DK beklenmeli, dikkat cekebilecek bir oyuncu. Su asamada cok iy bir teklif gelmezse (en az 20m ve ustu) beklenmeli, devre arasi ya da sezon sonu cok daha iyi teklifler gelebilir.
Danirmakanın gruptan çıkması halinde (hele hele bunda katıkısı olursa somut şekilde performansta) - ingiltereden zır zır ararlar. DK bitmeden bile ararlar.

Nelsson ASLA ya ciddiyim .. adam DK'de müthiş oynar Danimarka gruptan çıakr DELİ değeri artar devre arasında ....delilik şu an satmak.

ha çok mu istiyor attım Sevilla marcao + nelssonu - astronomik rakamı çekiceksin , yerse .
Serbest kalma bedelini ödeyen bi takim varsa alabilir. 25M sanirim. Aksi durumda kalmali, dedigin gibi dk performansi etkili olacak. + bayagi dengeli bi stoper olmaya basladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt