Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.803
- 19.407
- 2.193
Haydi antep kurtar bizi
Mümkünse önümüzdeki sene sol bek rotasyonumuz
1)PvA
2)Kazımcan
3)Süleyman Luş
Üçlüsü olsun Ömer Bayram 4. olarak bile düşünülmesin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydi antep kurtar bizi
Sol bek değilMümkünse önümüzdeki sene sol bek rotasyonumuz
1)PvA
2)Kazımcan
3)Süleyman Luş
+ iyi bir lobi/menajer gerekiyor. Bunun icin ozel olarak bir yoneticinin takibi sart. Aslinda dedigin mantikli madem boyle haraketli bir durum var Italya'da, Melo icin piyasa yapilabilir.
benim güvenim var açıkçası ama tüm medya , çıkan haberlerden bzi onu bunu konuşuyoruzda somut Ortasaha olayı yok hala aslında - gerçi gizli kalıpta sonradan çıkmasınada şaşırmayacağımBu kadar silik bi baslangic beklemiyodum transferde.yabanci basinda da ciddi bi haber yok
Ekli dosyayı görüntüle 164797
bu paralara geliyorsa biz alalım yav baya iyiydi bu sakatlık problemi yoksa. takımın çehresini de değiştirir egolu bir forvet
Usta kesinlikle katılıyorum ama yönetimden umudum azaldı şimdiye 1 transfer bitmeliydi minimumHücuma 1-2 gerçekten fark yaratacak isim bulmamız lazım bence
Usta kesinlikle katılıyorum ama yönetimden umudum azaldı şimdiye 1 transfer bitmeliydi minimum
her yerde 1/10 , duran top profesörü ondada -10/10ömerin yerinde olsam ben sol bek değilim diye dövme yaptırırdım herif 5/10luk topçuysa solbekte 1/10
ben görüntülerde beğenmiştim ama Aşil ve 4 aylık diz sakatlığı görünce büyük soru işareti bıraktı şu anmüzmin sakat bi ingiliz transfer fiyaskosu ozaman. fransa'daki köyüne dönme ihtimali yüksek.
bilmem kac milyon piyasa degeri olan seri'yi kiraladigimizda böyle bi durum yoktu
önemli olan kriterler:
sakatligi var mi?
sorumluluk aliyor mu?
sut cekebiliyor mu?
serbest vurus kullanabiliyor mu?
top kapabiliyor mu?
Ben de ayni şekilde düşünüyorum kalmali
okan hoca ömeri göndermezse left back değil sol iç düşünür muhtemelen
yok öyle bişey ya herif iyi oynadı sol içte 2 sezon işteher yerde 1/10 , duran top profesörü ondada -10/10
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
acun'dan bi halt olacagini sanmam, gider yancilari doldurur ozan gibiseri hull citye gitmiş iyi transfer yaptı acun
okan hoca ömeri göndermezse left back değil sol iç düşünür muhtemelen
Mümkünse önümüzdeki sene sol bek rotasyonumuz
1)PvA
2)Kazımcan
3)Süleyman Luş