sevgili emrah,
lobi/menajer +yonetici denklemin oldukca mantikli ve olmasi gereken bir yol .
marcao ve nelsson ozelinde kanimca italya da ilgi olmasi muhtemel.
benim bildigim(italya bazli kaynak) , marcao icin torino ilgili- bremer'i intere gonderir gondermez gelirlerse sahsen sasirmak.bunu da transfer sezonu baslarinda belirtmism ozellikle.
inter'in bremer'i halen resmen alamamasindaki engel ve neden; finansal durumlari/yillik bilanco dolayli.
bir diger deyisle; once satis yapmalari gerek.
bu da , bir onceki mesajima geliyor; skriynar >>> psg - bremer >>>> inter.
*yonetim *zeki strateji uygularsa, sevilla nin oyunlarina karsi ; marcao ozelinde *ilk onceligin >>> torino kulubune verildigini belirten aciklama, medya'ya bu yonde haber tandansli aciklama yapmali. bizdeki bu yonde bir stratejik haber ~ ayni gune hem italya hem ispanya da haber oluyo zaten *transfer konusunda ozelinde.
torino *disinda alici + italya dan devler disinda, *fiorentina milenkovic'i satacagini dusunursek ,bu takimi da dusunebilir bizim yonetim.
oldu bittiye getirmeye calisiyor bastan beri sevilla. bizimkiler hazir para dolayli *transferler icin uce bese evet diyecek gorunuse gore...
taraftarlarin, sanal~ twitt vsdekiler dolayli, *transfer vs diye baski yapinca hakli haksiz,
bir an once satalim gelen parayi kullanalim mantiginda olabilir yeni yonetim...yoruma acik ,tahmin sadece.
denayer cepte gorunuyor. konyasporlu stoperi de aldik.
eli saglama alip oyle satmak istiyorlar gorunuyor, fakat, yarin bir baktin hem marcao ,hem nelsson takimda yoklar.
bu da elbette hata olur. as iki onemli stoperi ayni anda elden cikarmak.
sozun ozu ; gundem de transfer mansetlerin de ilk sirada olan *marcao konusulan ucretlere gonderilmemeli.