Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor da Mahmut Alpaslan a Mert transferi hakkında devamlı olumsuz bilgi veren Müldür ün avukatı bu heralde. Hesap menajeri demiş ama değil bence, hukukçuymuş zaten bu Özgür Dobruca

Antalyadan Fernando 1M euro

Başakşehirden Berkay, Taylan Emre kılınç falan takasta kullanılabilir

Bir tane de çok kaliteli Ndombele klasında kiralık bir oyuncuyu çekip orta sahayı halledebiliriz.

Mis gibi orta saha olur üste harcayacak paramız da kalır

A Spor da Mahmut Alpaslan a Mert transferi hakkında devamlı olumsuz bilgi veren Müldür ün avukatı bu heralde. Hesap menajeri demiş ama değil bence, hukukçuymuş zaten bu Özgür Dobruca

ne güzel fiyat arttırma taktikleri. marcaonun menajeride katılsa ispanyol tiviterlarına

Edit,: gerçi Aspordaki dede aynı şeyi söylediydi ama.

sevgili emrah,

lobi/menajer +yonetici denklemin oldukca mantikli ve olmasi gereken bir yol .

marcao ve nelsson ozelinde kanimca italya da ilgi olmasi muhtemel.
benim bildigim(italya bazli kaynak) , marcao icin torino ilgili- bremer'i intere gonderir gondermez gelirlerse sahsen sasirmak.bunu da transfer sezonu baslarinda belirtmism ozellikle.
inter'in bremer'i halen resmen alamamasindaki engel ve neden; finansal durumlari/yillik bilanco dolayli.
bir diger deyisle; once satis yapmalari gerek.
bu da , bir onceki mesajima geliyor; skriynar >>> psg - bremer >>>> inter.
*yonetim *zeki strateji uygularsa, sevilla nin oyunlarina karsi ; marcao ozelinde *ilk onceligin >>> torino kulubune verildigini belirten aciklama, medya'ya bu yonde haber tandansli aciklama yapmali. bizdeki bu yonde bir stratejik haber ~ ayni gune hem italya hem ispanya da haber oluyo zaten *transfer konusunda ozelinde.

torino *disinda alici + italya dan devler disinda, *fiorentina milenkovic'i satacagini dusunursek ,bu takimi da dusunebilir bizim yonetim.

oldu bittiye getirmeye calisiyor bastan beri sevilla. bizimkiler hazir para dolayli *transferler icin uce bese evet diyecek gorunuse gore...

taraftarlarin, sanal~ twitt vsdekiler dolayli, *transfer vs diye baski yapinca hakli haksiz,
bir an once satalim gelen parayi kullanalim mantiginda olabilir yeni yonetim...yoruma acik ,tahmin sadece.
denayer cepte gorunuyor. konyasporlu stoperi de aldik.
eli saglama alip oyle satmak istiyorlar gorunuyor, fakat, yarin bir baktin hem marcao ,hem nelsson takimda yoklar.
bu da elbette hata olur. as iki onemli stoperi ayni anda elden cikarmak.

sozun ozu ; gundem de transfer mansetlerin de ilk sirada olan *marcao konusulan ucretlere gonderilmemeli.

Ustadim, ben bizi bildim bileli transferde kotuyuz. Yani isin oyuncu satma/pazarlama kisminda. Cok ucuz rakamlara cok oyuncu kaptirdik hatta bazilarini bedavaya dahi kaptirdik. O yuzden vurguladim mesela, "takip edecek bir yonetici" lazim. Dedigin gibi, boyle piyasa ortaminda, Marcao iyi fiyata araya sIkIstirilabilir. Bunun icinde yol/yontem beli de iste bizde o takip ve profesyonellik ne derece var, tartisma konusu/tez konusu. Her ne kadar nakite ihtiyacimiz olsa da acele etmememiz gerekiyor. Bana gore Marcao'nun ederi cok fazla degil (bazi ucuk rakamlar gordum forumda) ancak su var, bu bana gore. Iyi bir lobi/menajer/yonetici is biriligiyle iyi fiyatlara satilabilir de bir isim.

Hayirlisi olsun takimimiz icin.

Dünyada lisanslı milyon tane futbolcu var biz en az 3 senedir aynı orta saha isimleri arasında dönüyoruz. Cidden işbilmezlik böyle bir şey. Bulduğumuz oyuncuda 8 milyonluk kazık Cica oluyor. Bu 300e 500e oyuncu bulan takımlar heralde ütopya filan.
sol kanat icin 5-6 transfer döneminden beri trezeguet onyekuru dönüyor mesela
3 büyük hep ayni oyuncular icin kapisiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt