Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20220626_135758.webp

ömere gereksiz yükleniyrz herifin 25 asistimi ne var
1 sene orta sahada iyi oynadi diye hala onun ekmegini yiyor herif. sözlesmesini tamamlarsa tam 6 sene bizde oynamis olacak. bu ömer bayram'la sözlesme uzatacaksan 1 senelik yapacaktin. sanki elinden kapacaklar. yedirdigi gollerin haddi hesabi yok. yaptigi mantik disi faulleri unutmamak gerekiyor ilaveten alanya deplasmani gibi.

Merti şu an Sassulo'dan alacak Türk kulübü yok maddi durumlardan dolayı
Detayları BİLMİYORUM
GEÇEN SEZON döneminde 15 M altına inmeyeceklerdi, bu sezon 10-12 nin altına inmeyeceklerin iTAHMİN ediyorum.
Kiralamaya sıcak bakmıyorlar.
Mert'te bu yaşta TR'ye sıcak bakmıyor kariyer açısından

cümlelerini kurdu

1 sene orta sahada iyi oynadi diye hala onun ekmegini yiyor herif. sözlesmesini tamamlarsa tam 6 sene bizde oynamis olacak. bu ömer bayram'la sözlesme uzatacaksan 1 senelik yapacaktin. sanki elinden kapacaklar. yedirdigi gollerin haddi hesabi yok. yaptigi mantik disi faulleri unutmamak gerekiyor ilaveten alanya deplasmani gibi.
yaw Ömer Bayram tartışmaya açık bı konu değil, gitsin Antep'e orda bile yedek kalacak, 1 senelikte uzatmayacaksın ki altyapıda ki oyuncuların önü açılsın

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Detayları BİLMİYORUM
GEÇEN SEZON döneminde 15 M altına inmeyeceklerdi, bu sezon 10-12 nin altına inmeyeceklerin iTAHMİN ediyorum.

cümlelerini kurdu
Iyi bari

ekrem dağ filan nedir yav, bjkli yardımcı eksikti bir de

Olumsuz habere alev atan da bi bizim habercilerdir. Geçen sene Ali Naci 10 tane alev atıp sonra "Kaan Ayhan olmuyor" yazmıştı.

Detayları BİLMİYORUM

cümlelerini kurdu
Onur bulut o halde h.o.

Detayları BİLMİYORUM

cümlelerini kurdu
Bu erdal bozkurt kim tanımıyorum,avukat özgür kim bilmiyorum.boyle abuduk kubidik insanlarin ne bilgisi olabilir transferle ilgili onu da anlamadim.sacmasapan muhabbetler dönüyo,ortada bilgi de yokken

Hücum oyuncuları nerede ? Hala stoper sağ bek peşindeyiz. Hücum gücümüz tartışmasız olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt