- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Seinfeld izliyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekrem Dağ'da Okan hocanın yardımcılığını yapacakmış..
1 sene orta sahada iyi oynadi diye hala onun ekmegini yiyor herif. sözlesmesini tamamlarsa tam 6 sene bizde oynamis olacak. bu ömer bayram'la sözlesme uzatacaksan 1 senelik yapacaktin. sanki elinden kapacaklar. yedirdigi gollerin haddi hesabi yok. yaptigi mantik disi faulleri unutmamak gerekiyor ilaveten alanya deplasmani gibi.ömere gereksiz yükleniyrz herifin 25 asistimi ne var
Ne demis?
yaw Ömer Bayram tartışmaya açık bı konu değil, gitsin Antep'e orda bile yedek kalacak, 1 senelikte uzatmayacaksın ki altyapıda ki oyuncuların önü açılsın1 sene orta sahada iyi oynadi diye hala onun ekmegini yiyor herif. sözlesmesini tamamlarsa tam 6 sene bizde oynamis olacak. bu ömer bayram'la sözlesme uzatacaksan 1 senelik yapacaktin. sanki elinden kapacaklar. yedirdigi gollerin haddi hesabi yok. yaptigi mantik disi faulleri unutmamak gerekiyor ilaveten alanya deplasmani gibi.
Iyi bariMerti şu an Sassulo'dan alacak Türk kulübü yok maddi durumlardan dolayı
Detayları BİLMİYORUM
GEÇEN SEZON döneminde 15 M altına inmeyeceklerdi, bu sezon 10-12 nin altına inmeyeceklerin iTAHMİN ediyorum.
Kiralamaya sıcak bakmıyorlar.
Mert'te bu yaşta TR'ye sıcak bakmıyor kariyer açısından
cümlelerini kurdu
oradan bile şutlanırsa şaşırmamyaw Ömer Bayram tartışmaya açık bı konu değil, gitsin Antep'e orda bile yedek kalacak, 1 senelikte uzatmayacaksın ki altyapıda ki oyuncuların önü açılsın
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarın takım toplanmıyor mu
Onur bulut o halde h.o.Merti şu an Sassulo'dan alacak Türk kulübü yok maddi durumlardan dolayı
Detayları BİLMİYORUM
GEÇEN SEZON döneminde 15 M altına inmeyeceklerdi, bu sezon 10-12 nin altına inmeyeceklerin iTAHMİN ediyorum.
cümlelerini kurdu
Kaynağı ne bunun? Gerçi bize bir yanlışını görmedim olsa da bir şey demem ama Pierro Webo içinde yardımcısı gibi konuştular sonra yalan dendi.Ekrem Dağ'da Okan hocanın yardımcılığını yapacakmış..
Bu erdal bozkurt kim tanımıyorum,avukat özgür kim bilmiyorum.boyle abuduk kubidik insanlarin ne bilgisi olabilir transferle ilgili onu da anlamadim.sacmasapan muhabbetler dönüyo,ortada bilgi de yokkenMerti şu an Sassulo'dan alacak Türk kulübü yok maddi durumlardan dolayı
Detayları BİLMİYORUM
cümlelerini kurdu