- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
30 milyonu palmeirasa yedirelim.baya iyi oyuncu var orda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istiyorum. Dünyanın en iyi futbolcularının da sayfa sayfa suç dosyaları çıktı ortaya yıllar boyunca. "Suçlu topçudan saha içinde zarar gelmez" diyen kaç kişiyiz?Fernando gibi masum insanlarin hapis yatmasina sebep olmus adami takimimda istemiyorum kardesim diyen kac koca gonullu GSliyiz??
Belki çok komik gelecek birçok kişiye ama fernandonun alternatifi olarak Hakan Arslan veya Tolga Cigerciye okeyim keşke mümkün olsa da oraya kaliteli bir alternatif yerli bulabilsek ama çok kolay gözükmüyor şakasız Hakan Arslan Taylan ve berkani top diye oynarBu arada 6 numarada o kadar boş ki kadro Fernando gelse bile rotasyonda önüne ya da arkasına bir ön libero daha almalıyız zaten.
Hapis yatan futbolcu gelsin baba saha da boynu bukukler gibi gezen turist Ömerlerden bıktım usandım az azgın olsun sapkın olsun manyak olsunFernando gibi masum insanlarin hapis yatmasina sebep olmus adami takimimda istemiyorum kardesim diyen kac koca gonullu GSliyiz??
Gelmez arabistana gider o zaten renktaş orada 3m mi ne verildiği söyleniyordu maaş için.Fernando gibi masum insanlarin hapis yatmasina sebep olmus adami takimimda istemiyorum kardesim diyen kac koca gonullu GSliyiz??
Nelsson bence de satilmasin.Nelssonu satmak büyük hata olur denayer alinacaksa yine alınsın marcao gidince nitelik olarak zaten gerilicez nicelik olarak da fark olmayacaksa ne diye satıyoruz 10 numara içinde fazla ucmadan gerçekten kaliteli de olabilecek birkac hedef belirlenmeli gerekirse son transfer olsun ama en iyi olabilecek seçenek olsun çünkü 10# forma boşta yıllardır içini dolduracak bir oyuncu olmadı artık hakkı verilmeli
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence mac kazanmak o kadar onemli degil. Kazandiracaginin da garantisi yok.Ben istiyorum. Dünyanın en iyi futbolcularının da sayfa sayfa suç dosyaları çıktı ortaya yıllar boyunca. "Suçlu topçudan saha içinde zarar gelmez" diyen kaç kişiyiz?![]()
Daniloyu Melo önerene kadar bilmiyorsa bizim scout ekibi hemen dagitilsin o ekip zaten Palmeirasin en çok para beklediği oyuncu 70 milyon serbest kalma bedeli var 30-35 ten aşağı da satmazlarhaberi de cıktıydı danilonun. ciddi yatırım yapılacak biri.sat marcaoyu 20 milyona,cicayı 5 milyona,10 da sen koy üzerine.git brezilyadan al net 2 topcu
harbi mi,o zaman zaten imkansızDaniloyu Melo önerene kadar bilmiyorsa bizim scout ekibi hemen dagitilsin o ekip zaten Palmeirasin en çok para beklediği oyuncu 70 milyon serbest kalma bedeli var 30-35 ten aşağı da satmazlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Veiga için 18-20 menino için 15 Danilo 30 ben sana söyleyeyim sergo Palmeirasi çok severim Flamengoyla beraber tuttuğum takımdır ordaben bi bakacagım.danilo,menino ve vega icin ne kadar istediklerne
olsun palmeirastda dolu yetenek var.bitanesi de parlamadan biz alırız belkiDanilo ile ilgili beklentisi olanlar varsa şu haberi şuraya bırakayım da beklentileri ona göre ayarlayın
![]()
Real Madrid 'join race for Arsenal target Danilo' - Sports Mole
Real Madrid and Atletico Madrid reportedly join the race for Palmeiras midfielder Danilo, who is also admired by Arsenal.www.sportsmole.co.uk
Brezilya pazarı çok pahalı, çok erken keşfetmek gerekiyor ya da top seviyenin altında bizim için uygun olabilecekleri kovalamak gerekiyor. Bunun için de o transfer, scout ağının oraya yıllar öncesinden kurulması gerekiyor. 3 ayda tarayıp bulacağın 18-19 yaşında oyuncuyu birileri daha 13-14 yaşında takibe alıyor zaten şu an. Bu yüzden de bizim için masraflı bir bölge oldu artık Brezilya. Oraya çadırı kurup yıllarca ilişkiler geliştirip, o pazara giren çıkan kim varsa bilmesi gerekiyordu Galatasaray'ın. Herhangi bir bölge için de geçerli bu. Oturduğumuz yerden yarım sezonluk taramalarla bulduğumuz adamların piyasası bu yüzden hep yüksek oluyor ve elden kaçıyorolsun palmeirastda dolu yetenek var.bitanesi de parlamadan biz alırız belki