Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu kalitesi olarak haklisin da ama ofans futbolculari ve özellikle forvetler her zaman daha fazla ragbet görür ve böylelikle daha fazla paraya satabilirsin.

Mesela 30 gol atmis Diagne'yi adam akilli pazarlayamamamiz tamamen bizim aptal yöneticilerin beceriksizligi.
Harbiden 13 verdiğimiz adamı biz nasıl satamadık? Adam Rize maçında şampiyonluk getirdi bize üstüne gol rekorunu da kırdı yani inanılmaz gerçekten...

Marcao için 15 komik rakam,Erden bey 5 6 da kendisi ateslese 22 23e verdik diyelim
Sikecilerin yöntemlerini alayını kullanmamız lazım

Yalnız Haaland'ın ciddi sakatlık riski var bence yada oyununu değiştirecek, yoksa o fizikle o hıza dizler fazla dayanmaz gibi geliyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
artık City'de de böyle bir durumu öngörecek dikkat edecek doktor hastane falan yoksa yuh derler...

ama dediğin doğru adama kaymalarına rağmen herif ayakta kalıyor , kayan adam sakatlanıyordu kendi darbesinin geir tepmesiyle... müthiş güçlü ve o cüsseye anomral hızlı adam.

Ben babasının cityli olması hiakyesiyle çok keyif alacağım kendisini izlerken - umarım başına bir şey gelmez

var, araştırmanı öneririm.

Nasıl var reis talisca hariç 2 orta saha 1 stoper 1 sağ bek 1 forvet 1 kanat diyorlar .. Üstelik Abdülkerim ve Kazimcan alındı belli para ödendi cidden nasıl inanıyorsunuz bunlara yetecek bütçe olacağına ..
Ayrıca Farzedelim usulsüz işler yapıldı kimden çıkacak bu paralar sonra Galatasaray'ın mirası peşkeş çekiliyor sağa sola ..Ben dursunun böyle boklar yiyeceğini bildiğim için ısrarla karşı çıktım baştan beri..
Transferde bir denge söz konusu olmalı daha marcao dışında satış olma ihtimali bile yok..Şimdiye cica-mohammed-cange gibi adamları da iyi kötü elden çıkarmak gerekirdi bütçe oluşturmak için..

Nasıl var reis talisca hariç 2 orta saha 1 stoper 1 sağ bek 1 forvet 1 kanat diyorlar .. Üstelik Abdülkerim ve Kazimcan alındı belli para ödendi cidden nasıl inanıyorsunuz bunlara yetecek bütçe olacağına ..
Ayrıca Farzedelim usulsüz işler yapıldı kimden çıkacak bu paralar sonra Galatasaray'ın mirası peşkeş çekiliyor sağa sola ..Ben dursunun böyle boklar yiyeceğini bildiğim için ısrarla karşı çıktım baştan beri..
Transferde bir denge söz konusu olmalı daha marcao dışında satış olma ihtimali bile yok..Şimdiye cica-mohammed-cange gibi adamları da iyi kötü elden çıkarmak gerekirdi bütçe oluşturmak için..
cüzdan + 40m euro transfer bütçesi muhabbettinden sonra taraftarın beklentisi arttı.

8jkyi rakipten dahi saymiyorum ben çok büyük mucizeler olmazsa Aralık ayı gibi hoca aramaya,zimbaci gelsin demeye başlarlar

Marcao'yu bu fiyata satıp yerine maliyeti yüksek Denayeri almak saçmalık. Marcao'dan çok daha fazla kazanacağı için Marcao'nun bonservisine ödediğimiz rakamı düşününce bizim bu transferden kazancımız 3-4 milyon anca eder.
Umarım bonuslar vardır. Sonraki satıştan pay değerli bir madde ancak Marcao bir üst seviyeyi görecek mi? Bana göre kolay değil.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt