Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir son durum? Talisca uçağa bindi mi?

Yalnız Haaland'ın ciddi sakatlık riski var bence yada oyununu değiştirecek, yoksa o fizikle o hıza dizler fazla dayanmaz gibi geliyor.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kışın Reale transferi konuşulurken de aynı muhabbet geçmişti 2 yılda 11 kez sakatlık yaşamış .. Ama City için yine sıkıntı yok Haalandin bugün çıkış maddesi olmasa 150-200 milyon isterlerdi 75 milyon bedava sayılır haaland için..

1656323719094.webp

Nasıl var reis talisca hariç 2 orta saha 1 stoper 1 sağ bek 1 forvet 1 kanat diyorlar .. Üstelik Abdülkerim ve Kazimcan alındı belli para ödendi cidden nasıl inanıyorsunuz bunlara yetecek bütçe olacağına ..
Ayrıca Farzedelim usulsüz işler yapıldı kimden çıkacak bu paralar sonra Galatasaray'ın mirası peşkeş çekiliyor sağa sola ..Ben dursunun böyle boklar yiyeceğini bildiğim için ısrarla karşı çıktım baştan beri..
Transferde bir denge söz konusu olmalı daha marcao dışında satış olma ihtimali bile yok..Şimdiye cica-mohammed-cange gibi adamları da iyi kötü elden çıkarmak gerekirdi bütçe oluşturmak için..
işin goygoyundayım la. hemen celallenme

Artık para meselesini düşünmüyorum. Nasılsa kulüpler batsa şimdiye kadar batardı. Bizimkiler yesin sonra ardını toplayacaklardır. O yüzden kime ne kadar para basacaklarsa bassınlar.

Harbiden 13 verdiğimiz adamı biz nasıl satamadık? Adam Rize maçında şampiyonluk getirdi bize üstüne gol rekorunu da kırdı yani inanılmaz gerçekten...

Bizim 13 vermemiz hatayi zaten.

6'ya falan alsaydik 10 üzeri satabilirdik rahat bence. Tabi en önemlisi adama 2,4 Milyon € mu ne yillik verdiler. Büyük skandal.

Kışın Reale transferi konuşulurken de aynı muhabbet geçmişti 2 yılda 11 kez sakatlık yaşamış .. Ama City için yine sıkıntı yok Haalandin bugün çıkış maddesi olmasa 150-200 milyon isterlerdi 75 milyon bedava sayılır haaland için..
Zaten Haaland için ceplerinden çıkan 35 milyon oldu G. Jesus satışıyla birlikte eğer böyle bir sakatlık olursa maaş yüzünden üzülürler.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan

Taylan - Berkan - Cicaldau

Yunus Kerem

Gomis

Hayalimdeki kadro

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt