Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Haaland'ın ciddi sakatlık riski var bence yada oyununu değiştirecek, yoksa o fizikle o hıza dizler fazla dayanmaz gibi geliyor.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
e baba iflas ettik
işin goygoyundayım la. hemen celallenmeNasıl var reis talisca hariç 2 orta saha 1 stoper 1 sağ bek 1 forvet 1 kanat diyorlar .. Üstelik Abdülkerim ve Kazimcan alındı belli para ödendi cidden nasıl inanıyorsunuz bunlara yetecek bütçe olacağına ..
Ayrıca Farzedelim usulsüz işler yapıldı kimden çıkacak bu paralar sonra Galatasaray'ın mirası peşkeş çekiliyor sağa sola ..Ben dursunun böyle boklar yiyeceğini bildiğim için ısrarla karşı çıktım baştan beri..
Transferde bir denge söz konusu olmalı daha marcao dışında satış olma ihtimali bile yok..Şimdiye cica-mohammed-cange gibi adamları da iyi kötü elden çıkarmak gerekirdi bütçe oluşturmak için..
işin goygoyundayım la. hemen celallenme
Ribery'i sattık mı?
psikolojik kırılımMarcao için 15 altı olmamalı o 15'i görmeliyiz.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harbiden 13 verdiğimiz adamı biz nasıl satamadık? Adam Rize maçında şampiyonluk getirdi bize üstüne gol rekorunu da kırdı yani inanılmaz gerçekten...
yok benim istediğim transfer politikası belli:Ne bileymm bro ciddi ciddi talisca diyor millet gaza geldin sandım
Zaten Haaland için ceplerinden çıkan 35 milyon oldu G. Jesus satışıyla birlikte eğer böyle bir sakatlık olursa maaş yüzünden üzülürler.Kışın Reale transferi konuşulurken de aynı muhabbet geçmişti 2 yılda 11 kez sakatlık yaşamış .. Ama City için yine sıkıntı yok Haalandin bugün çıkış maddesi olmasa 150-200 milyon isterlerdi 75 milyon bedava sayılır haaland için..