Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.777
- 43.708
- 3.888
O çocuk çok potansiyelli
Menajer önerisi olabilir Nelsson'dan memnun kalınca.
Oyuncuyu tanımıyorum ama takımdaki en sağlam bölgeye de transfer gelmez heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çocuk çok potansiyelli
Menajer önerisi olabilir Nelsson'dan memnun kalınca.
Danimarka yeni madenimiz herhalde bundan sonra.
Bir tane de orta saha bulun oralardan hadi.
Binde 3 ihtimal... İyimser davranmışsın. Talisca gedson eşleşmesi izletmek için bizimkiler bir çılgınlık yapabilir mi diye düşünmüyor değilim.%0.3 ihtimal gelmesi
Ben ihtimali varsa 4e falan alırım. Bunlar ciddi fırsat transferleri çünkü.Oyuncuyu tanımıyorum ama takımdaki en sağlam bölgeye de transfer gelmez heralde
Tunç en fazla uçak bileti ve kalacağı otelin parasını verebilir.hadi lan tunç holding ve nef. el ele verip yapın şu transferi
gayet uygunOha! Bunun bonservisi mi var bir de.
Vazgeçerim direk. 8 milyon bonservis oyuncuyada en az 4 yıl sözleşme 7m +bonus ile 8 milyon ödeme.
8m bonservis + 4 sene 8 milyon yıllık
40 milyon euro toplam maliyet bu transferi gerçekleştiren yönetime boydan girerim. Baba sponsor bulsan max 10m eurosunu düşersin 30m euro bir mevkiye çıldırmış bizimkiler.
Scout filan yok kulüpte ben ümidi kestim artık.
Sebep?5-6 milyon euro bir oyuncuya veremeyiz geçti o devirler. Talisca da olsa gelmesin. Bu sponsor desteği olsa bile.
seçim günü bahçede röportaj verirken çok iddialı konuşuyordu maddi destek konusunda. şimdi tam destek zamanıTunç en fazla uçak bileti ve kalacağı otelin parasını verebilir.
Ya Furk sövücem haOha! Bunun bonservisi mi var bir de.
Vazgeçerim direk. 8 milyon bonservis oyuncuyada en az 4 yıl sözleşme 7m +bonus ile 8 milyon ödeme.
8m bonservis + 4 sene 8 milyon yıllık
40 milyon euro toplam maliyet bu transferi gerçekleştiren yönetime boydan girerim. Baba sponsor bulsan max 10m eurosunu düşersin 30m euro bir mevkiye çıldırmış bizimkiler.
Scout filan yok kulüpte ben ümidi kestim artık.