Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
manudan resmi teklif almıştı.herif çine gitmese şuan bruno fernandes yerine manuda oynuyordu muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer alacaksak fener'in Mesut ve Jesus'ta gösterdiği gibi 2,5 kulüp ödemesi göstermek lazım. Geri kalanı direkt oyuncuya sponsorluk olmalı. Belki bunu yaparsak TFF bir el atarda önüne geçer şu durumun.Ben ihtimali varsa 4e falan alırım. Bunlar ciddi fırsat transferleri çünkü.
Tabii kulüpten para çıkmadan alınmalı biri alacak hakları onda olacak.
Hiç satılabilecek oyuncu istemiyoruz Solbakken dışında, bu büyük bir eksi.
Senin demek istedigini söylüyor furk. Yanlis anlama var.Ya Furk sövücem ha
Talisca ile scout ne alaka
Sence Talisca bulmak scoutluk iş mi, herif adam olsa world class seviyede oynardı
Git Toulouse'daki adamı al mesela alabilecek misin
Talisca'nın maliyeti yüksek. Scout ekibi 3 senedir orta saha bulacak bize.Ya Furk sövücem ha
Talisca ile scout ne alaka
Sence Talisca bulmak scoutluk iş mi, herif adam olsa world class seviyede oynardı
Git Toulouse'daki adamı al mesela alabilecek misin
Musap banı yiyeceksin dikkat et. Çift yasaklı kaynak paylaşmışsın. Bir an önce kaldır.Yasak kaynak
Satamadık renktaşRibery'i sattık mı?
Bu olur, 15 altinda gelmesinler.Yasak kaynak
Krampon Sports görünce delleniyo oğlanMusap banı yiyeceksin dikkat et. Çift yasaklı kaynak paylaşmışsın. Bir an önce kaldır.
Krampon paylaşıp bir de karaktersiz Rudy'i nasıl paylaşmış, çözemedim.Krampon Sports görünce delleniyo oğlan![]()
Rudy'i ben de sevmiyom geçen sene Ghezzal Rosier haberleri falan verirken Tavuk Emojisi paylaşıyoduKrampon paylaşıp bir de karaktersiz Rudy'i nasıl paylaşmış, çözemedim.