- 26 Ocak 2021
- 41.430
- 40.723
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye, sabit kurla mı veriyorlar yabancılara maaş. sanmıyorum öyle olduğunuAşa yukarı bugün şartlarında 1,250 verilmiş demek
Tantana o yönetşme yapılacağına musleraya yapılıyor
Koç bile söylemiyor ,ben desem ne olurbu hesaba göre tantana cengiz yönetimine değil de ülkenin ekonomi yönetiinee yapılması gerek üstat. cengiz yönetiminden bir adam da çıkıp kuru ben mi getirdim buraya diyebilir
son kontratın bugüne hesabını vurmuş olsakta genede bence fazlaydı ama diğer yorumun gibi yönetimine sormak lazım , adamın kendisine değil.Aldığı para -veriği katkıya bakarsak musleraya sıra gelmez
Artı adam gibi bir türk kaleci varda piyasada bizmi almıyoruz
Görüoruz milli takımda yerli kalecilerin akıbetini
Diagne maaş +bonservis
Feg maaş
Babel maaş
Çikaldao bu sezon
Liste kabarık musleraya gelene kadar
Yuhhhhh
Muslera o parayı istediyse kime yapılacakAşa yukarı bugün şartlarında 1,250 verilmiş demek
Tantana o yönetşme yapılacağına musleraya yapılıyor
Ne alaka ,bugün 1,5 civarı verdiğin biri olursa o dönemde musleraya vermek le aynı kapıya çıkıyor ,niye, sabit kurla mı veriyorlar yabancılara maaş. sanmıyorum öyle olduğunu
Sence gider mi?diagne hull citye gider mi
acun o kıyağı yapmaz işine yarayacak olsada .... belkide yaparda ...yapmaz..diagne hull citye gider mi
Yuhhhhh
At mı bu adamMuslera o parayı istediyse kime yapılacak
Vergi olmuş %40
Aylarca para pazarlığı yaptı
Yıllarca Avrupa'nın en çok para kazanan kalecilerinden birisi oldu.
Güncel olarak 35 yaş üstü ondan fazla kazanan 3 kişi falan vardır dünyada
Yıllık geliri çük kadar takımız yok aldığı helalmiş yok şöyleymiş yok böyleymiş
10 senedir bizde, tek oyuncunun gelmesine vesile olmadı kendi ülkesinden.
Muslera'nın bize kazandırdığından fazlasını kazandırdık. Vefanın da dibine vurduk hala tantanası yapılıyor nedense.
tamam da o zaman verilen para değil zaten mevzu şu an euro 17 olmuşken verilen para sorun diyoruz. kur 9 da kaksaydı bukadar büyük problem olmazdıNe alaka ,bugün 1,5 civarı verdiğin biri olursa o dönemde musleraya vermek le aynı kapıya çıkıyor ,
Talisca falan diye konuşanlar, özellikle iyi düşünsün derim