- 20 Mayıs 2011
- 23.349
- 10.318
- 1.873
hadi inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman haklısınız ben bunları bilmiyordum. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.Direkt içerden biliyorum o yapılanmayı onun kurduğunu. Ekşide yazar olanlarda o yapılanmanın ne noktada olduğunu net bilirler. Yıllardır Galatasaray düşmanlığı pompaladılar orada. Twitterda yayılan fetö söylemlerini yerleştiren hep o ekip oldu.
Candaş kötü bir insan, kötü bir karakter. Arkası sağlam ve evet işini iyi yapıyor.
Bu noktada prim verilmesini doğru bulmuyorum, o yüzden Okan hoca da çıkmamalıydı.
Galatasarayla ilgili bi haber olduğunda veya programda bi konuşma geçtiğinde gülmeye başlıyo dalgaya alıyo gibi.Ben de ayarım..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allahım lütfen lütfen lütfen
6ya5'e almışlar çoçuğu bizimkiler kaça bırakmalarını bekliyordu ki
Bülent ayrı bi olay yavserdar ali ve uğur ile programında mesela serdar aliden filan daha çok galatasaray hakem muhabbeti yapıyordu
son derece sinsi ve art niyetli biri bu
bülent uslu yanında melek kalır
Bu dede manyak yav5'e almışlar çoçuğu bizimkiler kaça bırakmalarını bekliyordu ki
yemedim , inanmadım.Süleyman Rodop: Mert Müldür, Galatasaray'ın gündeminden çıktı, Sassuolo son fiyat olarak 7 Milyon'a indi ama Galatasaray biz bu fiyata almayacağız dedi. İlerleyen günlerde fiyat düşerse neler olur bilemeyiz.
Aslında bahsedilen adamlar bir tık iyi futbol oynasalar kimse ses etmez ama o da olmayınca milletin de ağzı durmuyor doğal olarak.Taylan'ın paylaşımına ana avrat sövmedikleri kalmış.
En çok eleştirenlerden biriyim de ne toksik bir ortam oldu bu futbol yahu.
Biri Talisca ister diğeri GS seviyesi diye 3 m euro maaşlı oyuncuları önerir.
Taylan 3-4 milyon TL maaş alıyor hatta yerlilerim hepsini topla anca Muslera ya da Diagne kadar para alıyor, bokunu çıkarmasak mı artık
Rodop-Kadir.hangi yayını izliyor/dinliyorsunuz
5'e almışlar çoçuğu bizimkiler kaça bırakmalarını bekliyordu ki
en başta güzel girdi sonra sıvadı , bakkaldan itibaren tamamen yerlerdevolkan tam bi dingil