Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.858
- 109.696
- 4.878
2 sene sonra 4 büyükler kapısında yatar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz senle iddiaya da girmiştik Azmak'ta rakı sofrası kuracaktın, o da duruyor. @Cücüo değil de 2017 deki öngörüm hakkıında konusalım biraz da.
Sanmıyorum renktaş. Bizimkiler iyi isimler alacağız diyormuş ama isim vermiyorlarmış. Bence bizimkiler birkaç isimle görüşüyor, ismi çıkanları da doğru olsa bile zor diyorlar. Yönetime isim sordum diyen gazeteci devamında zor dediler diyor.
bu vidyo bir yana, dedigin isimler ve tarzlari versus mariano turu tipoloji profiller konusuna yonelik
*forumumuzda kanimca *ayri bir *baslik acilmasi gerekir diye dusunuyorum. oneri olarak.
*baslik altinda ; tipoloji oyun karakteristigi tandansli profiller - ozellikle kanat bekler ozelinde acilsa, guzel ve de faydali olurdu uzun vade dogrultusunda...
Rtaş müldür’den maliyeti sebebiyle vazgeçilmiş ama sanki doğru karar gibiBosuna umitlenmeyin talisca diye. Sözde mert muldur de yakindi gelecekti birden görusmeler durdu![]()
öyle miydi o yaw. 2017 de çıkarmalıydık bu iddiayı aradan şimdi baya motor parası veririz o azmakta ayakları suya atmayaBiz senle iddiaya da girmiştik Azmak'ta rakı sofrası kuracaktın, o da duruyor. @Cücü
aylarca izlemiş bizimkilerSu tsnin brezilyali gecen sene geldiginde tam bizlik demistim
Aslinda bek transferi bu kadar zor olmamali
Oly maci izleyen herkes omarin duz topcu oldugunu bilir
Yani marianodan sonra nasil o tip futbolcu alirsin ya
Aklim almiyor
Var var öyle bir çocuk hem de beleş. Yeter ki şans versinler çocuğa. Hoş sadece 2 maçını izledim ama çok iyi geldi bana şu Ali.Mariano gibisi bir daha gelmez.
Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.
Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.
Parasini bilmem ama saçı yokParasi var mi
2 sene sonra 4 büyükler kapısında yatar