Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum renktaş. Bizimkiler iyi isimler alacağız diyormuş ama isim vermiyorlarmış. Bence bizimkiler birkaç isimle görüşüyor, ismi çıkanları da doğru olsa bile zor diyorlar. Yönetime isim sordum diyen gazeteci devamında zor dediler diyor.

en azından boş isim çıkmayacak umudunu ben alıyorum - muhabirler falan filan işin goygoy kısmı. abartıya ulaşıyor bazen ayrı, oda gıcık ediyor insanı.

bu vidyo bir yana, dedigin isimler ve tarzlari versus mariano turu tipoloji profiller konusuna yonelik
*forumumuzda kanimca *ayri bir *baslik acilmasi gerekir diye dusunuyorum. oneri olarak.
*baslik altinda ; tipoloji oyun karakteristigi tandansli profiller - ozellikle kanat bekler ozelinde acilsa, guzel ve de faydali olurdu uzun vade dogrultusunda...

Su tsnin brezilyali gecen sene geldiginde tam bizlik demistim

Aslinda bek transferi bu kadar zor olmamali

Oly maci izleyen herkes omarin duz topcu oldugunu bilir

Yani marianodan sonra nasil o tip futbolcu alirsin ya

Aklim almiyor

Bosuna umitlenmeyin talisca diye. Sözde mert muldur de yakindi gelecekti birden görusmeler durdu😆
Rtaş müldür’den maliyeti sebebiyle vazgeçilmiş ama sanki doğru karar gibi
8-10m sağ bek cok lüks olurdu
Boey’i 3-4’e gönderebilsek anca öyle mantikli olabilirdi

Su tsnin brezilyali gecen sene geldiginde tam bizlik demistim

Aslinda bek transferi bu kadar zor olmamali

Oly maci izleyen herkes omarin duz topcu oldugunu bilir

Yani marianodan sonra nasil o tip futbolcu alirsin ya

Aklim almiyor
aylarca izlemiş bizimkiler
canlı izlemek için adam bile gönderilmişti galiba

Emre mor ozel bi topcu

Aslinda potansiyel messi seviyesi

Ama zekasi potansiyeli ile orantili olmadigi icin hicbirsey olmayacak

Herseyi gelistirirsinde zeka zor is

Okan hoca altyapıdan yeni çıkan veya kiralıktan dönen altyapı oyuncularından rotasyona kupa maçlarında dahi olsa 1-2 oyuncu katabilir inşallah.
Emin Bayram’dan umutluyum bu konuda.

12345.webp

Mariano gibisi bir daha gelmez.

Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.

Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.
Var var öyle bir çocuk hem de beleş. Yeter ki şans versinler çocuğa. Hoş sadece 2 maçını izledim ama çok iyi geldi bana şu Ali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt