- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertin maliyeti diyon renktas da talisca öpucuge mi oynicakRtaş müldür’den maliyeti sebebiyle vazgeçilmiş ama sanki doğru karar gibi
8-10m sağ bek cok lüks olurdu
Boey’i 3-4’e gönderebilsek anca öyle mantikli olabilirdi
Her gece gueye oliveira orta sahasini dusleyerek uyuyorum ustatGüldük eğlendik de artık orta saha alırsak fena olmaz.
Bedava gitsin.Muslera için 2m bonservis veriyorlarsa yollarım
Kadromuz iyi(orta saha harici),Okan Hoca Lyundmaa, Muhammed gibi isimlerden de verim alır.Aciklamasinda gol atan, oyunun iki yönünü oynayan orta sahaları istiyorum diyor.Uzerine golcü bir kanat da olursa tamam ancak alınacak orta sahaların sıfır soru işareti olması lazım.Adi geçenlerden Gueye, Torerea,Talisca (mümkün görmüyorum) gibi bir üçlü kurabilirsek tamamiz ama yine Elmas+Terim gibi ucuz işçilik çıkarıp geleceğin yıldızlarıni alırsak şansımiz olmaz...Son bir hatırlatma da kenardan gelecek yerli rotasyonunda en şanslı kulüp durumundayiz.(Okan, Abdülkerim, Kazimcan, Taylan, Berkan, Emre Akbaba, Yunus,Kerem,Emre K.vs.)ben net ortasahamız olduğu anda %99 biziz diyorum. (tabi ufak dokunuşlar olsun kadro kalitesinde ) - tabii hakemler saçmalamazlarsa
olduğumuz anda da kuşların çöküşünü izleme keyfini iple çekiyorum.
Talisca’ya deger yaw bütce acabiliyorsakMertin maliyeti diyon renktas da talisca öpucuge mi oynicak![]()
Mariano gibisi bir daha gelmez.
Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.
Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.
Mariano gibisi bir daha gelmez.
Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.
Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.
Sinanin videoyu izledin miŞaka maka bugün Kazımcan açıklanıyordu, o bile gelmedi.