Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz şimdi şu sol beke aldık mı eyüpten gencoyu???

Şaka maka bugün Kazımcan açıklanıyordu, o bile gelmedi.

ben net ortasahamız olduğu anda %99 biziz diyorum. (tabi ufak dokunuşlar olsun kadro kalitesinde ) - tabii hakemler saçmalamazlarsa

olduğumuz anda da kuşların çöküşünü izleme keyfini iple çekiyorum.
Kadromuz iyi(orta saha harici),Okan Hoca Lyundmaa, Muhammed gibi isimlerden de verim alır.Aciklamasinda gol atan, oyunun iki yönünü oynayan orta sahaları istiyorum diyor.Uzerine golcü bir kanat da olursa tamam ancak alınacak orta sahaların sıfır soru işareti olması lazım.Adi geçenlerden Gueye, Torerea,Talisca (mümkün görmüyorum) gibi bir üçlü kurabilirsek tamamiz ama yine Elmas+Terim gibi ucuz işçilik çıkarıp geleceğin yıldızlarıni alırsak şansımiz olmaz...Son bir hatırlatma da kenardan gelecek yerli rotasyonunda en şanslı kulüp durumundayiz.(Okan, Abdülkerim, Kazimcan, Taylan, Berkan, Emre Akbaba, Yunus,Kerem,Emre K.vs.)

Marianonun genci ali turap iste.u 17de de,milli takimdada oyunu kuran ali turap

Mariano gibisi bir daha gelmez.

Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.

Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.

Mariano ile oyun kurulumunda extra bir alternatifin oluyordu

Bolgesel bir oyun kurulumuydu marianonun ki

Marianonun 40 metreye diagonal pasi yoktur

Kisa paslarla uclu cikartiyordu

Sagdan oyun kurulumunda belh fegh mariano uclusunun lokomotifi marianoydu

Mariano gibisi bir daha gelmez.

Oyun kurma problemi Fernando'dan sonra mı başladı Mariano'dan sonra mı başladı, bu noktada doğru değerlendirmek lazım.

Oyun kurucu + top çalan oyuncu lazım bize.

Bence Belhanda ile alakalı biraz

Özellikle Tudor zamanı Belhanda-Feghouli-Mariano sağ tarafta şeytan üçgeni yapıyordu

Maiconda Mariano'un ileri çıkışlarında sağ tarafa kayarak açıklarını kapatıyordu

O ilk haftalarda ki futbolu özlemeyen yoktur herhalde

Abdülkerim transferinden transfer bittiğinde haberdar olduk, orta saha transferinde de daha önce bahsi geçmemiş, ummadığımız bir isimden transfer bittiği anda haberdar olacağız gibi geliyor.

Senelerdir ali turap isik kaan v.s tonlarca altyapi oyuncusu ismi videosu goruyorum bir tanesi mi a takima cikamaz bu cocuklari sizmi gozunuzde buyutuyorsunuz hocalarmi cikarmiyor dicemde hepsi gidip 2.lig cukurunda boguluyor altyapiyi kapatalim 2.lige oyuncu yetistirmeye gerek yok

Batuhan:

Hadi kendini göster de al su kaleyi. Bi kalecide olmasi gereken hersey var, refleksleri filan iyi. Ins. buranin van der saari olur:

Twit vardi saglik kontrolünden, silmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt