Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sozum 5 ve altina duserlerse *lafina ;

bir kac kez vurguladim bu oyuncu ozelinde, 5'e aldiklari oyuncu dan oyle veya boyle verim aldilar, ama az ama cok.
kulubu bir yana, oyuncu suan mevcut durumda ; milli oyuncu etiketi, euro turnuvasi yasamis, serie a da belli bir sayi da mac oynamis, yerli , genc, topla dengeli , takim oyuncusu ornegi , nacizane kisaca bu yaniti verirdim suleyman rodop ve bu bahse gecen 5e veya dah azina dusurulsun bakisinda olan transfer yetkilimize.
sassuolo italya ozelinde scout ve kadro muhendisligini kendi butcelerince en iyi yapan bir kac takim dan biri. proje bazli. ne toljan ne muldur'u aldiklarinin altina birakmazlar kanaatindeyim. *keske o denilen 5 veya altina dusulse.

@Keramettin TANRIVERDİ

sende takdir edersen , *mariano f*undamental yonu yuksek bir oyuncu idi. - milli takim da *daniel alves donemi olmasa idi zaten banko oynuyor olurdu bugune dek. zidane donemi micoud icin de benzer denklem olmustu. bolgeler farkli olsa da.

kanimca, sordugun denklem fernando versus mariano denkleminde, ibre mariano da.
*bek'in acilimi cok derin bildigin uzere.
salt duz bek ten, ofansif bek'e, defansif bek'e, inverted tur bek'e vs vs.

nacizane gozlemimde mariano fundamental donanimli_hibrid ve de _inverted tur idi. zor bulunan tur. barca daniel alves'i benzer sekilde kullandigi donemler cok oldu, sonra degisime gittiler, ispanyol ve bilumum avrupali,brezilyali vs denediler, en sonunda yine daniel'e donduler. bu dongu'yu cok ilginc bulmustum barca ozelinde.

mariano benzeri , en azindan fundamentali ve top kullanimi yeterli olan tipolojileri ayri baslikta degerlendirebiliriz diye dusunuyorum.

1656359121762.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt