Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2293011.jpg

SA herkese
AS dogum günümde foruma üye olmus üstat

Luyindama'nın takım ligde kalmış

Ekli dosyayı görüntüle 165041

Kaçtı opsiyonu?
Evet ve yine berabere kalmış takımı Luyindama oynamaya başladığından beri ligte 12 maç 1 mağlubiyet 8 beraberlik 3 galibiyet almışlar. Opsiyon olarak 3 milyon diyorlardı. Luyindama yokken 18 maçta 9 mağlubiyetleri var. Maçları izlemedim doğal olarak ama Luyindama adamların savunmasını ciddi toplamış gibi. Bence mali durumları iyiyse Luyindama'yı alırlar gibi geliyor bana ama opsiyonu çekerler ama pazarlık yaparlar bilemem.

@mariano ,

ornk, pep, bielsa, sarri, bir donem fatih terim (mariano disinda) gozlemledigim kadariyla - solda kimi maclarda kendi kapasitesince_pva'yi da boyle kullandi.

< benim de en sevdigim turdur. hatta betis den bir oyuncu vardi gecen sezon alacaktik sonra pva da karar kildik. o isim, bi oyuncu daha vardi leeds den ayrilmisti bedava'ya alacaktik ondan da vaz gectik. bu uc sol ismin ortak tipolojik tarzlari disinda kurulum bazli da dogru prrofiller olmasi ,geriye pratikte uygulama da basari almasi kaliyordu.

pva dan yarim yamalak bir seyler aldik bu minvalde. ayni seyi sag taraf icin hic konusmaya gerek yok gibi... baslangic kurulumda yanlis veya tercihsel olarak mariano turu tipolojiden bagimsiz isimler uzerinde durulmasina cok ama cok sasirmistim. omar,yedlin,boey, linnes hic biri mariano,pva,yuto,betisli ve leeds'li dedigim tur tipoloji de degiller. bi kanadi az cok dogru yapip(pva), digerin de macera aradik bir nevi farkli yone giderek.

surayi da arti parantez yapma geregi duydum, malesef bizim taraftarlarimizin(4 buyuklerde de mevcut) bir bolumu bakis olarak,gormek istedikleri tarz veya bireysel oyun kurgusu ; sifira insin, orta yapsin asist yapsin ordan, bakisinda idi,... < misal, *yuto ice giris yaptiginda pva gibi, o donem yuto neden cizgiye inmiyor, diye elestirliyordu... asist elbette onemli. fakat oyunun kurulum ve olgunlasma evresindeki yapi taslarindan olan bazi profillerin <> asist yap ,niye sifira inmiyor bu , gibi gibi beklenti yapip olmayinca da tu ka ka edilmeleri , cok ham ve de yanilgi havasinda elestirisel yorumlar olarak gorunuyordu.o donem.

kanimca, *fatih terim'in *96 donemi sonrasi en iyi buldugum donemi *ozellikle *kanatsal *bek bazli oyun kurulum konusu ozelinde ; mariano,yuto ikilisi muthis bir sentez di. basarili olmus bir kurgu ve yapinin hem iki kanat bek, hem merkezler'de de devamini bekliyordum, * ornk, fernando dan cikip x bi profil getirmemiz vb seyler, < bunlar bende hocaya yonelik en buyuk hayal kirikligim bu ikili ve merkez profil sonrasi ayni minvalde gitmemesi uzerine...

3 sene önce Seri, Lemina, Nzonzi’den son 2 senedir 6 numarada Taylan’a kaldık. Yüksek maaşlı kiralık oyuncu almanın zararları.
Bir de o sene neden 3 tane 6 numara almıştık acaba ?

muleka weghorst ghezzal
tayfur-gedson-souza-rossier
talha-saiss-serdar
ersin

rossi berisha irfan
ferdi crespo w.carvalho osayi
tisserand kim serdar
altay

cornelius
trezeguet bakasetas visca
siopis/dorukhan- hamsik
eren-denswil-hugo-larsen
uğurcan

mohamed
kerem-cica-yunus
taylan-berkan
pva abdülkerim/marcao nelsson boey
muslera
adamlara carvalho yazıyorsun bize berkan. Yakışıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt