- 18 Mayıs 2011
- 22.687
- 12.313
- 1.873
Bizim oğlan premier lig de oynayabiliyor mu peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bişi olsa önceden düşürürlerdi benceSözlükte biri taliscaya ilgi yok sırf kargaları cildirtmak ve asıl transferleri gizlemek için gündemde tutuluyor yazmis..Umarım gerçektir mantıklı bir hareket olur
gölge çiçeğinde aydan şenerden herseyi saklayan faruk peker gibi erden timur ve tayfası.karanlık işler çeviriyolar ortasahada![]()
niye oynayamasın (bunu ciddi soruyorum)Bizim oğlan premier lig de oynayabiliyor mu peki?
şu an o sarkıyı actım. muhteşemAhh Bilmem orda misin gölge çiçekleri gibi açar mısın
Bir ara iyi yayın yapıyorlardı, sonra garip bilmiş bilmiş tavırlar. Mesela herbokolog egeye sorsan bilmediği bir spor yoktur, hasana gelince dünyada türklük kutsaldır falan diyecek boş muhebbete geçtiler artık.kim bu herifler yaw ilk defa gördüm bunları
Fotoda esat yok gibi. var ise golf arabasının içinde oturandır oda görünmüyor.yok reis esat yok fotoda .esatın boy 190+
Milli oyuncu olmadığı için. Ben de ciddi sormuştum aslında premier lig de oynayabiliyor mu diye.niye oynayamasın (bunu ciddi soruyorum)
Hepsinin köküne kibrit çakayımyellow red wall yöneticileri + kaideveistisna/transfersimo/ege
öyle bir kaide var mı hakikaten EPL 'de ? yani her güney amerikali milli takım oyunucusu mu EPLde? araştırayım.Milli oyuncu olmadığı için. Ben de ciddi sormuştum aslında premier lig de oynayabiliyor mu diye.
knk bizim carvalho fenere gitmişHepsinin köküne kibrit çakayım
Azmak halka kapatıldı kardeşim yoksa rakı içip azmakta fayda görüyordummüjdemi isterim emre mor fb ye gitti. 2017den kalan idda borcuna göre keramettin ve bana azmakta rakı ismarlıcan. bugün çok mutluyum bu sebepten