Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.864
- 11.220
- 1.838
şefim mi? garsonlara şefim diyorum.Sponsor evi. Bir de bana renktaş yerine Şefim de diyebilirsin. Artik Şef Gümüş oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şefim mi? garsonlara şefim diyorum.Sponsor evi. Bir de bana renktaş yerine Şefim de diyebilirsin. Artik Şef Gümüş oldum
Şef Gümüş Kıvrım : öyle tanışınca hemen tanınabilecek insanlardan değildir. konuştukça, paylaştıkça vay be! dedirtecek kadar farklı alanlarda geniş bilgi sahibi olan ve yorumlamalarıyla bu bilgileri daha da değerli kılacak kadar zeki bir insan olduğunu keşfettirir, arkadaşlığıyla şanslı hissettirirşefim mi? garsonlara şefim diyorum.
ilkay turk statusunde mi yabancı mı sayılıyor?Ilkay‘ın Galatasaray’a geleceği kesin, ama o yıl bu yıl değil. 1-2 Yıl içerisinde burda son senelerıni yaşar. Dayım’la yakın arkadaş + ortaklar. Bu konu bende renktaşlar. Öyle bişey olursa, ilk sizlerle paylaşırım.
Kafadan sakat zatwnsakat değil mi hala
bana mı yürüyon?Şef Gümüş Kıvrım : öyle tanışınca hemen tanınabilecek insanlardan değildir. konuştukça, paylaştıkça vay be! dedirtecek kadar farklı alanlarda geniş bilgi sahibi olan ve yorumlamalarıyla bu bilgileri daha da değerli kılacak kadar zeki bir insan olduğunu keşfettirir, arkadaşlığıyla şanslı hissettirir![]()
Türkilkay turk statusunde mi yabancı mı sayılıyor?
Haşabana mı yürüyon?
Kim diyorevet el sharawimiz h.o
Ulan ne maçtı be barış girdikten sonra 3-2 vermiştik maçı ne küfürler etmiştim dün gibi hatırlıyorum, sestak hattrick yapmıştı galiba
Lincoln zehirledi hep bunlarıBakarak yanındakine pas atamayan adam no look pas denerdi