Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkay‘ın Galatasaray’a geleceği kesin, ama o yıl bu yıl değil. 1-2 Yıl içerisinde burda son senelerıni yaşar. Dayım’la yakın arkadaş + ortaklar. Bu konu bende renktaşlar. Öyle bişey olursa, ilk sizlerle paylaşırım.

şefim mi? garsonlara şefim diyorum.
Şef Gümüş Kıvrım : öyle tanışınca hemen tanınabilecek insanlardan değildir. konuştukça, paylaştıkça vay be! dedirtecek kadar farklı alanlarda geniş bilgi sahibi olan ve yorumlamalarıyla bu bilgileri daha da değerli kılacak kadar zeki bir insan olduğunu keşfettirir, arkadaşlığıyla şanslı hissettirir 😁😁😁😁

Ilkay‘ın Galatasaray’a geleceği kesin, ama o yıl bu yıl değil. 1-2 Yıl içerisinde burda son senelerıni yaşar. Dayım’la yakın arkadaş + ortaklar. Bu konu bende renktaşlar. Öyle bişey olursa, ilk sizlerle paylaşırım.
ilkay turk statusunde mi yabancı mı sayılıyor?

Şef Gümüş Kıvrım : öyle tanışınca hemen tanınabilecek insanlardan değildir. konuştukça, paylaştıkça vay be! dedirtecek kadar farklı alanlarda geniş bilgi sahibi olan ve yorumlamalarıyla bu bilgileri daha da değerli kılacak kadar zeki bir insan olduğunu keşfettirir, arkadaşlığıyla şanslı hissettirir 😁😁😁😁
bana mı yürüyon?

Herhalde Kazimcan icin Eyupspor boşuna devreye girmedi. Beklentiyi yukselttiler ama bu sefer umutluyum

C210DDA3-B58B-4BE8-AC20-318ADDC91055.webp

Babamin ebesinin adi kara fatmaymis.beni cocukken kara fatma ebe rüyana girsinde gör diye korkuturlardi. Bedduasi tutarmis ebenin😳

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt