Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.122
- 51.127
- 3.683
Fb'nin çöpleri geri döndü Samatta-Caulker-Lemos-Meyer 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemosu idmanda görünce patladımFb'nin çöpleri geri döndü Samatta-Caulker-Lemos-Meyer![]()
ya onalr haricinde aldıkları 2 adam Lincoln (yorumlayamam) ve Bruma ...Fb'nin çöpleri geri döndü Samatta-Caulker-Lemos-Meyer![]()
![]()
Junior Sambia - Oyuncu profili
Junior Sambia ➤ 11 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 7 Eyl 1996, Lyon, Fransawww.transfermarkt.com.tr
@Ahmet Ulukırlı son bir şarkı
Bu lemosu kesin fm oynayan biri tavsiye etti öyle aldılar adam fmde efsaneydi çünkülemosu idmanda görünce patladım
Ahmet Abdülkerim değilsin dimi ?Hadziahmetovic'in Galatasaray'a transfer olmayacağını söyleyebilirim.
Belki canim azubuke cektiistemiyordun
Bizim basın. Ama pek güvenilir değil. Tier 3 A Spor.Nereden geliyor ?
Okan Buruk'un yardımcılarından Can Okuyucu, eski Fenerbahçe kalecisi. 11 Nisan 1993'te Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-1 yendiği maçta kaleyi korumuştu.
@Hayri Cund
Üstad bu fb lilerin ekipte yer almaları hakkında düşüncen ?
Bence Fb Avrupa'yı önemsemez Lig için alınmıştır.Ben Bruma'nın iyi bi transfer olduğunu düşünüyom formsuz olursa şampiyon olamazlar ama yedek için düşünülmediyse tabii ki..ya onalr haricinde aldıkları 2 adam Lincoln (yorumlayamam) ve Bruma ...
CL elemeleri için bu takviyeler midir olayları misal...ya da kafadan AVL ye gideriz diye mi bakıyorlar
Adam Galatasaraylı olmasa anlaşamazdık.Umut Bozok ile anlaştığımız haberleri geliyor. Trabzonspor'a transfer çalımı ho.
Belki canim azubuke cekti
Ahmet Abdülkerim değilsin dimi ?
Niye yav Abdülkerim Beşiktaşlı deniyordu ama anlaştık işte. Geçen yılki yönetim yok artık.Adam Galatasaraylı olmasa anlaşamazdık.
Jorge Karpuz 'dan her şey çıkabilir .. hatta bilmiyorum ki adam hayatında 70M civarı değerinde takım çalıştırmış mı hiç (milli hariç)Bence Fb Avrupa'yı önemsemez Lig için alınmıştır.Ben Bruma'nın iyi bi transfer olduğunu düşünüyom formsuz olursa şampiyon olamazlar ama yedek için düşünülmediyse tabii ki..