Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine cins cins isimler çıkmaya başladı. Yeni Kasımpaşamız Konya olacak herhalde.

Okan Buruk'un yardımcılarından Can Okuyucu, eski Fenerbahçe kalecisi. 11 Nisan 1993'te Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-1 yendiği maçta kaleyi korumuştu.

@Hayri Cund

Üstad bu fb lilerin ekipte yer almaları hakkında düşüncen ?

slm ahbert

son derece sıkıntılı bir vaziyet. azami dikkat gösterilmek sureti ile bu potansiyel ajanlar kontrol altında tutulmalıdır.

ya onalr haricinde aldıkları 2 adam Lincoln (yorumlayamam) ve Bruma ...

CL elemeleri için bu takviyeler midir olayları misal...ya da kafadan AVL ye gideriz diye mi bakıyorlar
Bence Fb Avrupa'yı önemsemez Lig için alınmıştır.Ben Bruma'nın iyi bi transfer olduğunu düşünüyom formsuz olursa şampiyon olamazlar ama yedek için düşünülmediyse tabii ki..

Benim öldüğünde uzulecegim 3 isim vardi.huysuz virjin,metin akpinar ve sener şen.Allah metin akpınar ve sener şene ömür versin.iyi de Galatasaraylilardir

Bence Fb Avrupa'yı önemsemez Lig için alınmıştır.Ben Bruma'nın iyi bi transfer olduğunu düşünüyom formsuz olursa şampiyon olamazlar ama yedek için düşünülmediyse tabii ki..
Jorge Karpuz 'dan her şey çıkabilir .. hatta bilmiyorum ki adam hayatında 70M civarı değerinde takım çalıştırmış mı hiç (milli hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt