Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan şu solbakkenle botheimi alın.kuzeyli ve yetenekli adamdan zarar gelmez.hırslı,inatcı ve mücadeleciler.linnes bile öyle veya böyle katkı verdi şampiyonluklara.yalan mı?2017-2018 sezonu son 6 hafta katkısı.akhisar deplasmanı,içerdeki bjk maçı.2018-2019 sezonu kupada oynadıgı maçlar.yarı final malatya,final macı aldırdıgı penaltı vs hangi birini sayıcan

Rome wants Ola Solbakken , the salary of 700 thousand euros for five years has already been agreed but first an agreement will have to be found with Bodo who holds his card until the end of December, when the attacker's contract will then expire. The agreement is not a walk in the park. The request to let him go is around 50 million Norwegian crowns, about 5 million euros: plus Knutsen would like to keep Solbakken in the squad for the preliminary rounds (Bodo has three plus the playoffs) of the Champions League.

Rome has so far slowed down on the figure, attracting the interest of Spalletti's Napoli but not only. According to the Turkish online newspaper Hurriyet.com , Galatasaray is interested in Solbakken: the Turkish club is ready to spend around 600,000 euros.

(Corriere Dello Sport)

Yeni haber. Benim daha önce okuduğum gibi 5 milyon € diyor.

Bu haber doğru

Bende italyan kaynaklarına bakarken buna yakın şeyler gördüm

Hatta Romalılar kendi aralarında 2+1 verelim fln diye tartışıyorlardı

Tabii dediğin gibi 6-8 çok önemli. Bunların üst düzey olması gerekiyor. Ben Solbakkken’in orda çok iyi oynayacağını düşünüyorum.
hatasız olmaları lazım abi ya - düzgün ortasaha olsaydı belki MM 7 -8 like değil 13-15 lik forvet olurdu bilemeyiz - tam anlamıyla çöpe giden bir sezon oldu. o yüzden acele kararda vermesinler taraftar baskısıyla illa 5 günde yapalım trasnferi baskı var diye , ikinci kampa yetişsinler ve yeterki doğru beceride adamlar gelsin. başka temennim yok OS konusunda - direk şampiyonuz diyeceğim gelecekler ümit verirse.

Fernando haini de gitmek istiyorum diye elimizi zayıflatmıştı. Marcao'yu ülkeye davet edip her gün hesaptan fotosunu paylaşalım.
Arkadaş bir tek biz zaten kolaylık vs ayaklarını giriyoruz city'e gitmek isteyen harry kane geçen sene ortalığı yıktı geç otur yerine dediler bir halt yapamadı gedson aylarca tişörtle foto falan attı istedi durdu hiç bir şey olmadı kulübün istediği oldu biz oyuncu istiyor diye kelepir fiyata oyuncu vermekte buluyoruz çözümü işe bak.

marcao için 15te az.18 milyon+ 3 milyon bonus olsun

geri adım yok abi diretsinler...

kalkarlarsada kalksınlar - transfer dönemi boyunca italyadır odur budur illaki çalınır kapı. Seviyorum marcayuda kusra bakmasın - öyle kolay olmayıversin bir zhamet o işler.

15 altında gelen bütün teklifler direk reddetiyorduk hani?Burhan sallıyordur umarım karşıda sevilla olunca 12 milyona fln satmayız umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt