- 9 Ocak 2014
- 33.085
- 9.427
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bendim ofatih terimin 96-2000 arası takımda görmek istediği hollandalı yıldız futbocu kimdir?
SelmanSelman kim?
@Sami KarakoçHamza Akman = Modric
Eren Aydın = L.Martinez
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şu ayının ne işi var hala oradaSelman kim?Ekli dosyayı görüntüle 165154
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
u 19 dan odaHamza ve Baran A takımda.
Selman kim?Ekli dosyayı görüntüle 165154
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaynak tr basını![]()
Dalla Turchia – Il Galatasaray sfida Napoli e Roma per Solbakken
Il Galatasaray si inserisce nell'asta a due tra Roma e Napoli per Ola Solbakkenwww.calcionapoli1926.it
Bunlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım ya hep bir kaos hep bir üstü kapalı konuşmalar.
Bunlar ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım ya hep bir kaos hep bir üstü kapalı konuşmalar.
Marcao’yu 24 milyon TL’ye almışız 2019 ocakta, şimdi 12’ye gitse 210 milyon TL yapıyor. Kur gerçeği varken her türlü 1-2 kaliteli scout transferi şart.bizim ülkeden çıkan oyuncunun piyasası bu diyorsanız ozaman scout transferlerinin falan anlamı yok. marcao, alıp geliştirip satma olayının kralı. bu bile 10-12 milyona giderse fazla bir anlamı yok bence.
terimci mi bu
bunlar başımıza bela oldular resmen.
Dursun başkan bir ara icraya vermişti ya bizi ondan söz ediyor sanırım.İki haftada icralık ne olmuş oalbilir ki abi? Kolpanın kralı resmen. Daha önceki yönetimlerden icra gelmiştir geldiyse.