Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.420
- 8.927
- 2.518
hadi bana solbakkeni anlatın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Begeneni cok ama ben isinamadimeldor shomurodov nasıl topçu bu arada
Sexy bir ekipNando
Ali Nelson Abdul Pva
Gueye Torreira
Sollbaken Yunus Kerem
Mustafa
Rome wants Ola Solbakken , the salary of 700 thousand euros for five years has already been agreed but first an agreement will have to be found with Bodo who holds his card until the end of December, when the attacker's contract will then expire. The agreement is not a walk in the park. The request to let him go is around 50 million Norwegian crowns, about 5 million euros: plus Knutsen would like to keep Solbakken in the squad for the preliminary rounds (Bodo has three plus the playoffs) of the Champions League.
Rome has so far slowed down on the figure, attracting the interest of Spalletti's Napoli but not only. According to the Turkish online newspaper Hurriyet.com , Galatasaray is interested in Solbakken: the Turkish club is ready to spend around 600,000 euros.
(Corriere Dello Sport)
Yeni haber. Benim daha önce okuduğum gibi 5 milyon € diyor.
Çöpler vadisi bu kadar adam var iş yok.
Elmander tarzı bir adam düşünüyorum ama pek takip etmediğim için bulamadım. O yüzden eldekini yazdım. Aslında presi ve pas dağıtması iyi. Kendisi olmasa da arkadaki üçlüye iyi iş yaptırır Mustafa.Hücuma 1 tane net adam olsa iyi kadro.
Ama ortadaki ikiliyi alamayız.
Tuzak soruEvet var mi gelisme
orta sahayı kuramıyorum. o kadar oyuncu bilgim yok. x yazacağım yerlerine. biri defansif, biri organizatörKadro kursana bir