Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
martin dahlin ve andreas brehmeyi almısız.vayyyy

boys.webp

The Boys izleyen var mi? Soldier Boy (Jensen Ackles) ve Butcher'in (Karl Urban) erkek tavlasi oynarkenki fotografiyla atmosferi biraz yumusatayim dedim

Pozisyonda oynabileceğini düşündüğüm şekil yazıyroum alternetifli - yerli heasbı vs siz yapın artık - ortasahayı boş bırakıyorum.

Nando / Okan

Müldür** / Boey / Ali -- Nelsson / Denayer -- Abdülkerim / Gençler -- PvA / Kcan

Transfer* / Berkan / Baran --- Transfer* / Samson / Cica?

Yunus / Solbakken** / Morutan ---- Transfer* / Yunus / Morutan --- Kerem / BAY

Özbek Elmander** / Umur Bozok / Eren Aydın
yazmadğım herkes yedek benim gözümde

Mo'nun satılacağını düşünüyorm.

4 - 4- 2 de Yunus / morutan kanat , Solbakken / Umut bozok gezen forvet Özbek Elmander ile

Videolardan begenmedim pek. Cok duz oyuncuya benziyor. Sen izledinmi renktas? Nasil bir oyuncu?
4 adet macini 90 dk izledim bizimle anildiktan sonra. Yaratici 1 oyuncu diyebilirim, top rakipteyken mudahaleleri cok temiz. Cok guzel ters toplar atiyor. Oyunu kanatlara cok guzel açıyor. Fazla top tutmuyor ayagında. Anderletch alt yapisi da var bu da artı yazar bende.

Oynadigi lige fazla bi cocuk. Bizim gibi sert bi ligde ne yapar bilmiyorum.

TM bize transferine %100 olasılık vermiş bu arada.

4 adet macini 90 dk izledim bizimle anildiktan sonra. Yaratici 1 oyuncu diyebilirim, top rakipteyken mudahaleleri cok temiz. Cok guzel ters toplar atiyor. Oyunu kanatlara cok guzel açıyor. Fazla top tutmuyor ayagında. Anderletch alt yapisi da var bu da artı yazar bende.

Oynadigi lige fazla bi cocuk. Bizim gibi sert bi ligde ne yapar bilmiyorum.

TM bize transferine %100 olasılık vermiş bu arada.

melih merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt